16 / 05 / 2024

Osman Çalıkuş kim

Osman Çalıkuş kim

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Osman Çalıkuş kim Haberi

Osman Çalıkuş kim

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş, 1969 yılında Uşak`ta doğdu. İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun oldu.Aynı yıl özel bir şirkette çalıştı. 


Halen özel proje bürosunda izolasyon malzemeleri satışı, taahhüt işleri ve konut müteahhitliği yapmaktadır. 


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş, evli ve 2 çocuk...