27 / 07 / 2024

Osman Karataş

Osman Karataş

Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa 'ya bağlı bir köyde yaşayan Karataş çiftine bin 31 TL'lik su tüketim borcunu ödemedikleri gerekçesiyle icra takibi başlatt

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 15 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karataş tarafından kuruldu.

1967 yılında Belediye, Hacı Osman Bayırı'nda meyve bahçesi kuracakmış!

1967 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Hacı Osman Bayırı'nda, 75 bin metrekarelik bir saha Belediye'den izin almadan çiftlik haline getirilmiş. Bu sahada belediye bir meyve bahçesi kuracakmış.

Osman Benli: Erdek dalış turizminden beklediğini alamıyor!

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye' nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek' in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi...

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Çetin Osman Budak: Antalya'da konut stoğu var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. ATSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye dair açıklamalar yaptı...

İTÜ'nün acı günü! İnşaat mühendisi Murat Karataş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1982 girişli inşaat mühendisi Murat Karataş ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Karataş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Güngören’deki Genç Osman Camii’nin restorasyon işlemi planlanan süreyi bir yıl aştı ve maliyetler de yarı yarıya arttı.Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Türkiye Kamu-Sen Karataş Evleri'nin tapuları verildi!

Türkiye Kamu-Sen üyelerine ait S.S. Kamu Sen Yapı Koop tarafından Karataş'ta yapılan evlerin tapuları dün Türkiye Kamu Sen Adan İl Temsilciliği Toplantı salonunda dağıtıldı.

Ulaş Çetinkaya: Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek olmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak" dedi

Adana Karataş yenileniyor!

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçesini turizmle buluşturmak için çırpınıyor. Antik Magarsus Kentinin açığa çıktığını müjdeleyen Unal, Karataş Magosa arası Feribot için de müjdeyi verdi.

Çetin Osman Budak: Fuar turizminden payımızı arttırmalıyız!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya'da turizmin 12 aya yayılması için fuar turizminin önemine vurgu yaptı.

Osman Karataş Haberi

Osman Karataş


Şanlıurfa'da yaşayan bir kişi, hayatında 1 kez gittiği Adana'dan gönderilen bin 31 liralık su tüketim borcu nedeniyle kendi ve eşi hakkında icra takibi başlatıldığını söyledi.


Merkeze bağlı Aşağı Komat köyünde ikamet eden 60 yaşındaki Osman Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorunlu olmadıkça il merkezi dışındaki başka bir yere seyahat etmediğini söyledi. 


Evine gelen postacının kendi ve eşi Zerruk Karataş adına iki ayrı mektup getirdiğini anımsatan Karataş, zarftaki yazılanlardan birşey anlamayınca köyün öğretmeninden yardım istediğini belirtti.


Karataş, öğretmenden, Adana 14. İcra Dairesinin Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğüne (ASKİ) su tüketim borcunu ödemedikleri gerekçesiyle kendi ve eşine bin 31 lira 15 kuruşluk icra takibi başlatıldığını öğrendiklerini anlattı. 


İkametini köyün dışında bir yere almadığını aktaran Karataş, "Hayatımda Adana'ya bir kere gittim. Yaklaşık...