20 / 07 / 2024

Osmancık cazibe merkezi olacak

Osmancık cazibe merkezi olacak

Osmanbey Konağı’nda düzenlediği değerlendirme toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hamza Karataş, son 6 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Altınordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesini cazibe merkezi haline getirme için çalışmalara başladı.

Çorum Osmancık Evi hizmete açıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Evi'ni Kadın Kültür ve Sanat Merkezi olarak vatandaşların hizmetine açtı.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

İzmit Kültür Tepesi cazibe merkezi oldu!

İzmit Belediyesi tarafından, yıllarca atıl vaziyette olan Saat Kulesi ve çevresi yapılan yatırımlarla cazibe merkezi oldu

TOKİ Osmancık Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ankara'nın Osmancık İlçesi'nde inşa edilen 198 konut hak sahiplerine teslim edildi. Kura çekilişi Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Osmancık cazibe merkezi olacak Haberi

Osmancık cazibe merkezi olacak

Geleceğe yönelik hazırlanan projeleri birer birer yatırıma dönüştürdüklerini belirten Başkan Karataş, hedeflerinin alt yapı problemi olmayan, içme suyu sorunu çözülmüş, sanayi yatırımları yapılmış, kentsel dönüşümü, eğitim, kültür ve turizm alt yapısı tamamlanmış, daha gelişmiş, daha sosyal, mutlu ve huzurlu, yaşanabilir bir Osmancık olduğunu vurgulayarak, bu hedefe hızla yaklaştıklarını altını çizdi.


PİRİNÇ DİYARININ YANINDA SANAYİ ŞEHRİ OLACAĞIZ

Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaların tamamlandığını ve en kısa sürede alt yapı başlanacağını anlatan Başkan Karataş, “Sanayi bölgemizin resmi olarak kurulmasının ardından kısa sürede imar planları yapıldı. Osmancık, İstanbul - İran istikametinde uluslararası bir yol üzerinde olmasına rağmen henüz yeteri kadar sanayi olarak gelişmesini gerçekleştirememiş bir kentti. Biz de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sürecini hızlandırdık. Onayını aldık ve imar çalışmalarını yaptık. İmar planlarını onaylanması için bakanlığa...