17 / 07 / 2024

osmangazi dolandırıcı müteahhitler

osmangazi dolandırıcı müteahhitler

Bursa Osmangazi'de bir müteahhitten ev satın alan çok sayıda vatandaş mağdur oldu.

Devre mülk dolandırıcıları yine iş başında! Mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabileceği ortaya çıktı!

Devre mülk dolandırıcılarının 'Bedava tatil kazandınız' yalanıyla vatandaşları termal otellere götürdükleri, sonrasında da İkna taktikleri ve  baskı kurarak devre mülk sattıkları ortaya çıkarken, yapılan hesaplamalar da ağızları açık bıraktı.

10 milyar liralık devre mülk dolandırıcılığı! 36 bin kişiye 'hayal' sattılar!

Dolandırıcıların otellerinde, devre mülk ve ücretsiz tatil yapma vaadiyle ağırladıkları 36 bin kişiyi ikna edip sözleşme imzalatarak 10 milyar liradan fazla dolandırdığı ortaya çıktı.

İstanbul'da devre mülk dolandırıcılarına baskın: Tam 38 milyon liralık vurgun!

Mega kent İstanbul'da devre mülk dolandırıcılığı yaparak 36 milyon Türk Lirası haksız kazanç elde eden şebekeye bir operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Emlak dolandırıcıları şimdi de yabancı yatırımcıların peşinde! 142  gayrimenkul satışı sonları oldu!

Mülk edinme yoluyla yabancı kişiler Türk Vatandaşlığı alabiliyor. Yabancıya konut satışları devam ederken dolandırıcılar şimdi de yabancıların peşine düştü. Yabancı yatırımcılara sahte evraklarla toplam 142 gayrimenkul satışının yapıldığı ortaya çıktı.

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Arsa alacaklara son dakika uyarısı: Arsayı görmeden kapora vermeyin! Dolandırıcılığa dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından arsa fiyatlarında artış yaşandı. Son zamanlarda telebin arttığı arsalarda, dolandırıcılık olayları da katlandı. İşte ayrıntılar...

Online oyun oynarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Siber suçlular oyun tutkunlarına hangi tuzakları hazırlıyor?

Dijital dünyanın eğlenceli alanlarından biri olan çevrim içi oyunlar aynı zamanda büyük bir ekonomi de oluşturuyor. Siber suçlular da bu dünyada gelir elde etmek için tuzaklar kurup farklı dolandırıcılık yöntemleri kullanıyorlar.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Kurban Bayramı'na günler kala dolandırıcılıklar arttı: 3-4 bin TL'ye kurban bağışı alınıyor! Aman dikkat! 

Diyanet’in 5 bin 950 TL şeklinde açıkladığı kurban bağışına parası yetmeyen dar gelirlileri hedef alan dolandırıcılar, 3-4 bin TL'ye kurban bağışı alıyor. Fakat kurbanı kesmeyip vatandaşları bu şekilde dolandırıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

ATM’den işlem yapanlar sakın bu gaflete düşmeyin! Dolandırıcılar kol geziyor!

Bankaların ATM’lerinden gün aşırı milyonlarca kişi işlemler gerçekleştiriyor. Bundan dolayı da ATM'ler, dolandırıcıların en uğrak noktası oldu. İşte, dikkat edilmesi gerekenler!

osmangazi dolandırıcı müteahhitler Haberi

osmangazi dolandırıcı müteahhitler

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir müteahhitten ev satın alan çok sayıda vatandaş mağdur oldu. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, şehrin bir çok yerinde daire yapan müteahhit, bu daireleri bir çok kişiye sattı ve tapularını teslim etmedi. Mağdur olan vatandaşlar müteahhitten şikayetçi oldu. Vatandaşlar biran önce mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

2017 yılının Şubat ayında dairenin temeli atıldığında mukavele yaptığını belirten Şenol Şen, “Bize 2017 yılı ağustos sonunda daire teslim edilecekti. Kardeşimle beraber 150 bin lira peşinat verdik. O zamandan beri binanın başında bekler olduk. Ne yapılanı, ne edeni var. Paramızı alamıyoruz, karşılığında muhattap bulamıyoruz. Dairemizin parsel numarası ile beraber tapuya gittiğimizde başka kimselere satıldığını öğrendik. Şuanda internette 3 numaralı daire başkasına satışa sunulmuş” diye konuştu.

2017 Mart'ta 50 bin lira peşinat verdiğini söyleyen...