15 / 05 / 2024

osmangazi koğukçınar meydanı

osmangazi koğukçınar meydanı

Geçmiş dönemde yaptığı park ve meydanlar ile mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Koğukçınar’a meydan kazandırıyor...

Migros'ta pazar indirimi! Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü!

Migros’tan hafta sonuna özel birçok kategoride indirimli ürünler raflardaki yerini aldı. Bu kapsamda, Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü. İşte 17 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Doların pik seviyesi resmen açıklandı! Dolar Kahini Selçuk Geçer son noktayı koydu! Hemen koşun bakın!

Döviz kurlarında dalgalanmalar devam ederken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların pik seviyesini açıklayarak son noktayı koydu. Hemen koşun bakın!

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Yüksek kehanetleriyle adından söz ettiren Selçuk Selçuk Geçer yeni bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti. Analistlerden peş peşe açıklama gelirken Selçuk Geçer`de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı geldi. Dolar bu dönemde zirve yapacak.

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

osmangazi koğukçınar meydanı Haberi

osmangazi koğukçınar meydanı


Mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, Koğukçınar’a meydan kazandırıyor.


Geçmiş dönemde yaptığı park ve meydanlar ile mahallelere nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Osmangazi’nin dar ve sıkışık mahallelerinin başında gelen Koğukçınar Mahallesi’nde Ulufeli Camii’nin önünün açılması için bölgede daha önce 11 binayı kamulaştırarak yıkan Osmangazi Belediyesi, 144 metrekarelik 4 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Son yıkılan bina ile bölgede toplam 12 tane binayı kamulaştırarak yıkılıp 4 çıkmaz sokakta çıkar hale getirilirken, yapılan kamulaştırmalara toplam 1 milyon 500 bin TL istimlak bedeli ödendi.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son yıkılan bina ile birlikte Koğukçınar Meydanı için yıkım çalışmalarının sona erdiğini belirtirken, vakit kaybetmeden içerisinde yeşil alan, oturma grupları, çocuklar için oyun alanı ve fitness aletlerinin yer alacağı...