15 / 05 / 2024

Osmangazi Taş Konak Tesisi açıldı mı

Osmangazi Taş Konak Tesisi açıldı mı

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları ile yenilenerek modern bir sosyal tesise dönüştürülen Sarıalan Taş Konak Tesisi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İzmir Konak'ta 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. Sulh Satış Memurluğu, İzmir Konak'ta yer alan arsayı 16 milyon 500  bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi İzmir Konak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 10 milyon 660 bin 328 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Konak'ta ruhsat süreci hızlandı!

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Osmangazi Taş Konak Tesisi açıldı mı Haberi

Osmangazi Taş Konak Tesisi açıldı mı


Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları ile yenilenerek modern bir sosyal tesise dönüştürülen Sarıalan Taş Konak Tesisi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.


Osmangazi Belediyesi'nin, Orman ve Su işleri Bakanlığı ile imzalanan protokolün ardından devralarak restorasyon çalışmaları başlattığı atıl durumdaki Kır Gazinosu, yeni adıyla ve yenilenen yüzüyle modern bir sosyal tesise dönüştü. Restorasyon çalışmalarının ardından Sarıalan Taş Konak Tesisi ismini alan tarihi mekanın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Taş Konak Tesisi’nde kahvaltı yapan Bakan Eroğlu, tesis hakkında ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Başkan Dündar’dan bilgiler aldı. Sarıalan Taş Konak Tesisi’nin muhteşem bir mekana dönüştüğünü ifade eden Bakan Eroğlu, Uludağ’a güzel bir tesis kazandırdığı için Başkan Dündar’ı tebrik etti.



Başkan Dündar’ın ev sahipliğinde...