28 / 04 / 2024

Osmaniye Düziçi kırlangıç yıkım

Osmaniye Düziçi kırlangıç yıkım

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki özel idare binasının yıkımı, dış cephede bulunan kırlangıç yuvalarındaki yavrular nedeniyle göç zamanının sonrasına ertelendi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi için 215 milyar liralık iç borçlanma stratejisini açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi iç borçlanma stratejisini açıkladı. Bakanlık, bu dönemde 311,2 milyar TL'lik iç borç servisine karşılık, 215 milyar TL'lik iç borçlanma gerçekleştirecek.

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Sınırlı değer kaybını devam ettiren dolar/TL kuru Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararınıa odaklandı. Yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Doların düşeceği tarihi Piyasanın Efendisi İslam Memiş açıkladı! Doları olanların resmen dünyası başına yıkıldı!

Doların düşeceği tarihi Piyasanın Efendisi İslam Memiş açıkladı... Doları olanların resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Osmaniye Düziçi kırlangıç yıkım Haberi

Osmaniye Düziçi kırlangıç yıkım

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde İl Özel İdaresi’ne ait binanın yıkımı, dış cephede bulunan kırlangıç yuvalarındaki yavrular nedeniyle ertelendi. Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, kurumun internet sitesinden yaptığı açıklamada, Düziçi’de yıkım kararı alınan binada yaptıkları incelemede, dış cephede çok sayıda kırlangıç yuvası ve yuvada da yavru kırlangıçlar olduğunu fark ettiklerini bildirdi. 


600'ÜN ÜZERİNDE YUVA VE BUNLARIN İÇİNDE BİN YAVRU VAR


Bunun üzerine kırlangıçların göç zamanına kadar yıkımın ertelendiğini, kararın da doğal hayatın korunması amacıyla alındığını belirten Yanık, "Binanın dış cephesinde 600'ün üzerinde kırlangıç yuvası ve bu yuvalarda yaklaşık bin adet yavru olduğu tespit edildi. Yavru kuşların büyümesini ve göç etmesini bekleyeceğiz." ifadesini kullandı. 


KARAR HERKESİ MEMNUN ETTİ


Düziçi Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Durna ise kararın herkesi memnun ettiğini anlatarak, "Yıkım anında kırlangıç...