06 / 05 / 2024

osmaniye valisi

osmaniye valisi

Akdam köyü Akyar Mahallesi'nde, ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangının rüzgarın da etkisiyle büyümesi sonucu tedbir amacıyla Akdam ve Gaffarlı köylerindeki evler boşaltıldı...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Osmaniye'de yatırımlara 129 milyon lira harcandı!

Osmaniye Valisi Kerem Al, "2015 yılı dönem sonu itibarıyla ödenekten 129 milyon 376 bin TL harcama yapılarak yüzde 61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır" dedi.

Osmaniye OSB hızla gelişiyor!

Osmaniye Valisi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al, 135 parsel üzerinde 97 işletmenin üretim yaptığı bölgede taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte yaklaşık 11 bin 500 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir?

Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Denizli Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? İşte Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe..

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Mustafa Yaman Balıkesir Valiliğine atandı. Peki, Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman kimdir? İşte Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman...

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

osmaniye valisi Haberi

osmaniye valisi


Rüzgarın etkisiyle şehir merkezine doğru ilerleyen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yaklaşık 10 kadar evin yandığı yangına 3 uçak, 4 helikopter, 20 arazöz, 10 su tankı, 28 pikap ve 200 kişilik ekiple müdahale ediliyor.


Köylülerin de katıldığı söndürme çalışmalarında ekiplerin rüzgar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlandığı belirtiliyor. Bölgeye tedbir amacıyla jandarma ve sağlık ekipleri de sevk edildi.


100 HEKTAR ALAN ZARAR GÖRDÜ


Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Adana Orman Bölge Müdürlüğü Abdurrahman Acer ve Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya da yangın bölgesine giderek çalışmaları izledi.


Kaymakam Yosunkaya, öğle saatlerinde başlayan yangının halen devam ettiğini belirterek, "Şu ana kadar 100 hektar arazi zarar gördü. Müdahale devam ediyor ancak rüzgar nedeniyle yangın söndürme çalışmaları güçlükle sürdürülüyor" dedi.


Tedbir amacıyla yangın bölgesine yakın evlerin boşaltıldığını ifade eden Yosunkaya, yangını...