29 / 04 / 2024

Osmanlı İmparatorluğunda Fotoğrafçılık

Osmanlı İmparatorluğunda Fotoğrafçılık

Dekar Yapı ve Yatırım kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes'in "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eserine destek verdi. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Skandal fotoğraf sonrası Sabancı Holding'den açıklama

Skandal fotoğraf sonrasında Sabancı Holding'den "2 milyar dolarlık kaynak ayırdık, sonuna kadar sahada olacağız" açıklaması geldi.

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Konuşma penceresinde sık sık fotoğraf gönderenler için daha hassas olması gerektiği özellikle ilgili tüm detaylar da ortaya çıktı.

“Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye?!” mesajıyla banka hesaplarınız boşalabilir! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

Telefonunuza gelen ‘Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye, bu fotoğraftaki kişi sen misin?’ mesajı ile ansızın geri dönüşü olmayan bir tuzağın içine düşebilirsiniz. Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Murat Kırık vatandaşları uyardı.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

MediaMarkt fotoğraf makinesi ve aksiyon kameralarında yüzde 5 indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi 

Sonbaharın eşsiz renklerini kendinize hediye edeceğiniz fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirin. Ya da yapacağınız doğa sporlarını aksiyon kameranızla kayıt altına alın. Daha da uzaklara gidecekseniz yine MediaMarkt’ın indirimli teleskoplarından birini alarak uzayın derinliklerinde kaybolun.  İşte Med

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi?

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi? soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Emlak ilanlarında fotoğraf kalitesi hayati önem taşıyor!

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet yaptığı özel araştırmada fotoğraf kalitesinin ev arayan vatandaşlarının yüzde 85'i için önemli olduğu sonucuna ulaştı. 

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Karahasan tarafından kuruldu.

Osmanlı İmparatorluğunda Fotoğrafçılık Haberi

Osmanlı İmparatorluğunda Fotoğrafçılık

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes’in, "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eseri, Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. desteğiyle raflarda yerini aldı. 


Tarihi dönemlerin tüm kültürel değerlerini gözler önüne seren Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık kitabı, tarihe yön veren ünlü fotoğrafçılarla tanışma imkanı sağlıyor. 


Dekar Yapı ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, kitabın ön sözündeki yazısında kuruluşlarının ilk yıllarından itibaren sanatın ve sanatçının yanında olmayı, toplumun kültürel gelişimine odaklanmayı oldukça önemli gördüklerini söyledi. 


Salih Kuzu, fotoğrafçılık sanatının tüm güzelliklerini yansıtan ve tarihin derinliklerine yolculuk imkanı sunan bu önemli eseri, şirketlerinin kuruluşunun 10. yılında paylaşmanın gururunu yaşadıklarını...