26 / 07 / 2024

Ostim projesi

Ostim projesi

OSTİM Başkanı Orhan Aydın, üretim merkezleri arasında duvarı kaldıracak projede sona yaklaştıklarını söyledi. Aydın böylece, 5 bin 200 işletmenin tek bir fabrika gibi üretim yapabilecek kabiliyete ulaşacağını belirtti.

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij fiyat 2017!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Ostim Prestij projesi 259 ofis ve 98 iş yerinden oluşuyor. İşte Ostim Prestij fiyat 2017..

Ostim Prestij ödeme planı!

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij Ofisleri 456 bin 300 TL'den satışta!

"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla basına tanıtılan Ostim Prestij projesi Fırat Life Style ve ZMK İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje toplam 357 bağımsız birimden meydana geliyor.

Ostim Prestij Ankara projesinin ruhsatı çıktı!

Ankara Ostim Metro Durağı yanında yapılacak olan Ostim Prestij projesinin ruhsatı çıktı. Ostim Prestij projesi ofis ve iş merkezi olarak planlandı. Proje 18 ayda tamamlanacak...

Ankara'nın OSTİM-2 projesi bakanlıktan onay bekliyor!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan OSTİM'e yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta Yenimahalle ve Kazan ilçeleri sınırları içinde hayata geçirilmesi planlanan OSTİM- 2 projesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan onay bekliyor.

OSTİM 2 projesi konut engeline takıldı!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Ankara OSTİM içerisindeki ağır sanayi firmaları için düşünülen OSTİM 2 projesi bir türlü hayata geçirilemiyor. İşte nedeni...

Ostim Endüstriyel'in bir kısım paylarını Ofim alıyor!

Ostim Endüstriyel, mali tablolarında yer alan OFİM projesi ile ilgili aktif ve pasif kalemleri iştiraki olan Ostim Finans ve İş Merkezi İnşaat Gayrimenkul Enerji Elektrik Üretim Tic. A.Ş.(OFİM A.Ş.)'ye devrediyor...

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Ostim projesi Haberi

Ostim projesi

Türkiye’nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden OSTİM’deki fabrikalar birleşiyor. Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle bir araya gelen OSTİM Başkanı Orhan Aydın, üretim merkezleri arasında duvarı kaldıracak projede sona yaklaştıklarını belirterek, üretim yapan tüm şirketleri veri tabanına özel bir yazılımla aktardıklarını söyledi. Sistem tam olarak faaliyete geçtiğinde ihale niteliğinde talep toplayacaklarını belirten Aydın “Herhangi bir malı ürettirmek isteyen kişiler bunun niteliğini belirtecek. Biz de üretimi yaptıracağız. Ne üreten ne de satın alan birbirini görmeyecek” dedi. 

Böylece 5 bin 200 işletmenin tek bir fabrika gibi üretim yapabilecek kabiliyete ulaşacağını belirten Aydın, üretimin sadece Türkiye’ye yönelik değil, tüm dünyaya açık olacağını kaydetti. Türkiye’de yeni ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik yatırım taleplerinde ciddi artışlar yaşandığını belirten Aydın, OSTİM’de bu anlamda bir tasarım merkezi kuracaklarını...