15 / 05 / 2024

ostimin borcuna karşılık aldığı dükkan nerede

ostimin borcuna karşılık aldığı dükkan nerede

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş, şirket hesaplarında yapılan usulsüzlük sonucu kayıp tutarların tazmini için Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde iki adet dükkan ve bir adet mesken niteliğindeki gayrimenkulleri devraldı...

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi!

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi. 

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Devlet hiçbir karşılık olmadan 15 bin TL veriyor! Başvurular devam ediyor!

Devletin hiçbir karşılık beklemeden 15.000 TL yardım yaptığını biliyor muydunuz? evet yanlış duymadınız tamı tamına 15.000 TL destek ödemesinden siz de faydalanabilirsiniz. Yapılan açıklamada bu destek ödemesinden kimlerin faydalanacağı da belirtiliyor.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Merkez Bankası'ndan son dakika haberi! TL'de zorunlu karşılık oranları arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), zorunlu karşılık oranlarını Türk Lirası yükümlülükleri için artırdı.

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ostimin borcuna karşılık aldığı dükkan nerede Haberi

ostimin borcuna karşılık aldığı dükkan nerede


Ostim tarafından yapılan açıklama şöyle:


30.11.2013 tarihli kap ilanında açıklandığı üzere Şirketimiz hesaplarında yapılan usulsüzlük sonucu Şirketimizin kayıp tutarının belirlenmesi ve tazmin edilmesi için adli ve idari çalışmalar devam etmektedir. 


Borçların tazmini amacıyla bugün itibariyle Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde iki adet dükkan ve bir adet mesken niteliğindeki gayrimenkuller, Yönetim Kurulumuzun 13.12.2013 tarih, 2013-105 sayılı kararı ile bedel ödenmeksizin devralınmıştır. Sözkonusu gayrimenkullere ilişkin değerleme çalışmaları sermaye piyasası mevzuatı hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecek ve mahsuplaşma işlemleri bu değerler üzerinden yapılacaktır.


Halen devam edilen çalışmalar sonucu tespit edilecek kayıp tutarı ve nakdi-gayrinakdi olarak tazmin edilen tutarlar ayrıntılı olarak kamuoyuna...