07 / 05 / 2024

otelin yerine inşa edilen park

otelin yerine inşa edilen park

Rusya'nın başkenti Moskova'da yıkılan otelin yerine park inşa edilecek...

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

TOKİ'nin yangın yerlerinde inşa edeceği konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ tarafından yangında hasar gören evlerin yerine inşa edilecek konut projesinde detaylar belli oldu. Bir sene içerisinde bitecek evler iki veya tek katlı olacak.

Buca'da eski cezaevi yerine millet bahçesi inşa edilecek!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır, bugünkü yazısında Buca'da inşa edilecek millet bahçesini kaleme aldı.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

otelin yerine inşa edilen park Haberi

otelin yerine inşa edilen park


Emlak fiyatları bakımından dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olan Moskova'da yıkılan otelin yerine park yapılma kararı alındı. Arazinin bir tarafında Kremlin Sarayı diğer tarafında Moskova nehri...