15 / 05 / 2024

otomobil indirim

otomobil indirim

Otomotivde tedarik krizi gevşedi ancak bu defa da talepte büyük kayıp gerçekleşiyor. Sektör temsilcileri, sene sonunda büyük daralmanın önüne geçmek için matrah güncellemesinin aciliyet kazandığına dikkat çekti. Peki otomobilde ÖTV indirimi gelecek mi? Otomobillerde ÖTV indirimi başlayacak mı? İşte

Araç alacaklar müjde! İndirimler başladı

6 ay ve 6 bin kilometre sınırlamasının başlamasına bir hafta kala, galericiler ellerinde bulunan sıfır araçları yasal düzenlemeye takılmaması için çeşitli kampanya ve indirimlerle satmaya çalışıyor.

Araç almanın tam zamanı! Fiyatlar 100 bin TL birden düştü…

Otomobil piyasasında fahiş fiyatlar düşmeye başladı. Ticaret Bakanlığı'nın getirdiği altı ay ve altı bin kilometre şartı etkisini gösterdi.

Nissan'da mayıs kampanyası! Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim!

Nissan otomobil markası, mayıs ayına özel Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim yaptı. Peki  Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke fiyatı ne kadar? İşte Mayıs 2024 fiyat listesi...

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Fiat Panda'ya Mart 2024'te tam 10 bin TL indirim geldi! Yeni bir sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! 

Otomotiv devi Fiat merakla beklenen yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıkladı. Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Panda'ya 10 bin TL indirim geldi. 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Toyota Corolla'ya 159 bin 500 TL'lik indirim geldi! İşte Corolla'nın piyasayı sarsan Şubat 2024 fiyat listesi! 

Otomotiv devi Toyota yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını açıkladı. Toyota'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya gelen 159 bin 500 TL'lik indirim de yüzleri güldürdü.

Renault'ta 865 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklara Şubat müjdesi! 

2023 Model Yılı Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg otomobil de 864 bin 900 liraya varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Renault Taliant Şubat 2024 fiyatları ne kadar? İşte 13 Şubat 2024 fiyat listesi...

Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

Japonya’nın en ünlü otomobil firmaları arasında yer alan Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim geldi. Peki yüzleri güldüren bu indirim hangi modellerde geçerli? İşte Toyota'nın indirim kampanyası ile ilgili detaylar...

Otomobil alacaklara yüzde 45 indirim müjdesi: ÖTV muafiyetiyle 1 milyon 591 bin TL yerine 884 bin TL ödeniyor!

2023 yılında 1 milyon 4 bin 200 lira olan ÖTV istisnası tutarı, bu sene 1 milyon 591 bin 200 TL oldu. Gazeteci Emre Özpeynirci, resmi X sosyal medya hesabından ÖTV muafiyetinin ne kadar indirim getirdiğini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Toyota açıkladı! Toyota'da 200 bin Türk Lirası indirim fırsatı...

Toyota otomobil markası, Corolla modeli ile Türkiye'deki pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Buna göre, yayımlanan güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim olduğu da kaydedildi. İşte Renault Clio ve Toyota Corolla ve haberin ayrıntıları...

Araba almak isteyenler için dev kampanya! Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin TL indirim fırsatı! 

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının indirim fırsatlarını araştırıyor. Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin lira indirim fıratı devam ediyor. Peki Nissan Qashqai 'nin güncel fiyatı ne kadar? 

Toyota açıkladı! Corolla modelinde 200 bin Türk Lirası indirim yaptı...

Toyota otomotiv markası, Türkiye'deki otomobil pazarında yer alan Corolla modeli hakkında güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim yapığı görülüyor. İşte indirim ve haberin detayları...

otomobil indirim Haberi

otomobil indirim

Otomotivde tedarik krizi gevşedi ancak bu defa da talepte büyük kayıp gerçekleşiyor. Kurdaki yükseliş ve enflasyonist baskı sebebiyle otomobil fiyatlarının hızla artmasıyla krediye erişimde yaşanan zorluklar satışlarda azalmaya sebep olmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan otomotiv bayi temsilcileri, yatırım amaçlı otomobil alanların sayısındaki düşüşün, pazardaki daralmayı hızlandırdığına dikkat çekti. 

Diğer taraftan, velilerin okul telaşına düşmesinin de showroom trafiğine olumsuz yansıyan bir diğer etken olduğunun altı çiziliyor. Eylül ayıyla beraber showroom trafiğinde gözle görülür bir düşüş yaşandığını vurgulayan sektör temsilcileri, sene sonunda büyük daralmanın önüne geçmek için matrah güncellemesinin aciliyet kazandığına dikkat çekti. 

Peki otomobilde ÖTV indirimi gelecek mi? Otomobillerde ÖTV indirimi başlayacak mı? İşte ayrıntılar...

Dünya'dan Aysel Yücel'in haberine göre; kur ve enflasyonda yakın dönemde bir düşüş beklenmiyor olması sebebiyle sektör tüm...