21 / 05 / 2024

Otoport AVM yol tarifi

Otoport AVM yol tarifi

TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya 150 araç katılıyor.

Kiracı markalar AVM'lerle yol ayrımında!

AYD’nin mayıs ayında kira alınmaması hakkındaki tavsiye kararı, kimi AVM’lerce kredi borçları gibi giderler nedeniyle kabul edilmedi. Markalar ise bu noktada tazminatsız çıkış hakkı talep ediyor. Hatta birçok markanın, e-ticaret ve cadde mağazaları açtığı görülüyor. 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

AVM'lerde kira sözleşmeleri yenilenmeli!

AVM’lerde kiraların dövizden TL’ye dönüştürülmesiyle ilgili düzenleme kısa sürede yürürlüğe girecek. Peki, düzenleme sektörde hangi değişikliğe yol açacak? İşte tüm soruların yanıtı...

Ankara'da AVM'lere yoğun talep var!

AVM’lerin sayısının 40’lara ulaştığı Ankara’da, vatandaşlar AVM’lerde yaptıkları alışverişleri, yol üstü mağazalara oranla daha güvenilir buluyor.

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

AVM kiralarında orta yol bulunması lazım!

Cumhurbaşkanı’nın “AVM’de kiranın TL ile alınması için önlem alabiliriz” mesajını hatırlatan Orka Holding Başkanı Orakçıoğlu, yabancı AVM yatırımcılarının mesajı almadığını söyleyerek ekliyor: Gelişmekte olan ülkelere daha fazla kâr iştahıyla yatırım yapmış, şimdi ‘Benim aldığım riski sen öde’ diyor

NG Grup Sapanca'da AVM açacak!

Porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan yol üstü arazilerinde alışveriş merkezleri açacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür AVM zincirinde ilk adımı Sapanca'da attıklarını belirtti.

İstanbul'da rezidans sayısı 705'e, AVM sayısı 72'ye ulaşacak!

Fethin 563. yılında İstanbul'da 2 yılda inşaatı biten ve devam eden rezidans sayısı 705, AVM ise 72 oldu. Trafik yoğunluğu yüzde 90’ları buldu. Yeni yol için tek seçenek Kuzey ormanları kaldı.

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

Batman Park AVM yolu çökme tehlikesi yaşıyor!

Batman Park AVM önünden geçen yol çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yağan yağmurun ardından ise su birikinti oluşurken yayalar kaldırımda geçmekten korkuyor.

Antalya'nın en büyük AVM'sinin yol çalışmaları başladı!

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediye Meclisi kararları ile Antalya'nın en büyük AVM'sinin planlamasının askıya alındığı alanda imar planında yer alan yolların açımına başladı.

Avi Alkaş: AVM’leri euro kurtardı!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye’deki alışveriş merkezi (AVM) kiralarının euro cinsinden yapıldığını belirterek, “Son 20 yılda eğer AVM kiraları TL üzerinden hesaplansaydı, yaklaşık yüzde 20 seviyelerinde bir artışa yol açardı” dedi.

Otoport AVM yol tarifi Haberi

Otoport AVM yol tarifi

Modifiye araç tutkunları TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya birbirinden değişik tarzda modifıye edilmiş 150 araç katılıyor. Ayrıca turbocharcer otomobil gösterileri, drift pilotu Volkan Ansoy ve Metin Özenir'in drift gösterilerilerinin yanı sıra DJ Volkan Gündüz ve Ferat Albayrak'ın canlı perfomıansları da etkinliğe gelenleri bekliyor.  Etkinlik sırasında ünlü dansçıların yapacağı gösteriler de Otopoıt ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatacak. Bu arada özel tasarımlarının yanı sıra güçlü motor ve fren sistemine de sahip olan modifıye araçlar Otoport'ta meraklıları tarafından tek tek incelenebilecek. Etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Gül Yapı Projeler Satış Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Yeşim Yaşlı, "Modifiye asla hız, egzoz patlatmak ve...