15 / 06 / 2024

Otoshops 2. el

Otoshops 2. el

ÖTV ve kur artışı araç alımlarında 2. ele talebi artırdı. Sektöre iddialı giriş yapan Otoshops da yatırım planlarını ve hedeflerini revize etti. 35 milyon ek yatırımı gündeme alan şirket, büyük şehirlere şube açmaya hazırlanıyor.

2. el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu! Ekim'de 734 bin TL olan fiyat Mayıs'ta 680 bin TL'de kaldı!  

Gündemden düşmeyen 2. el otomobil piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 2.el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu. Geçen senenin ekim ayında 734 bin TL'lik ortalama fiyatın bu senenin mayıs ayında 680 bin TL'de kaldığı belirtildi. 

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Toyota Corolla duyurdu! Toyota Corolla’nın güncel ikinci el fiyatları ne kadar?

Dünyanın en çok satılan otomobillerinden birisi olan Toyota Corolla’nın Türkiye’de ikinci el fiyatları merak edilmektedir. Buna göre markanın yaptığı açıklamada, 2. el Toyota Corolla fiyatları kaç TL’den başlıyor?

2. el otomobil fiyatlarında yüzde 10-15 düşüş bekleniyor!

Son dönemde fiyatların düştüğü ikinci el otomobil piyasasındaki son durum pek çok kişi tarafından merak edilirken, fiyatların yüzde 10-15 daha düşmesinin beklendiği belirtildi.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

Otoshops 2. el Haberi

Otoshops 2. el

ALJ Holding’in geçtiğimiz ekim ayında lansmanını yaptığı kurumsal 2. el markası Otoshops, iddialı giriş yaptığı sektörde kısa zamanda önemli bir başarı grafiği yakaladı. Verdiği hizmetlerle sektörde fark yaratan şirket, ÖTV ve kur artışının 2. ele talebi artırmasının da etkisiyle hedeflerinin üzerinde büyüme sağladı.


Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, 2017 yılı için hedefledikleri 20 bayi sayısına 2016 sonunda ulaştıklarını belirtti. Bayiler dışında büyük şehirlerde kendi şubelerini açacaklarını söyleyen Denizaşan, “65 milyon TL yatırım yapmıştık, açacağımız yeni şubelerle yatırımımız 2017 sonunda 100 milyon TL’ye ulaşacak” dedi.


Türkiye’de 2. el denildiği zaman akla gelen ilk marka olmayı hedefleyen Otoshops, satın alınan aracı herhangi bir neden göstermeksizin 7 gün içerisinde geri getiren müşterilerine başka bir araçla değiştirme imkanı tanıyor. Satacağı her araca 2 yıla kadar...