15 / 05 / 2024

otoyol 5 ay gelir

otoyol 5 ay gelir

2013 yılının ilk 5 ayında Türkiye'de köprü ve otoyollardan toplam 151 milyon 769 bin 996 araç geçti...

ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yüksek seviyesinde...

Amerika'da geçen hafta mortgage faizlerinde yaşanan yükseliş devam etti ve yaklaşık olarak 5 ayın en fazla seviyesine ulaştı ve başvurular buna bağlı olarak da düşüşe geçmiş oldu.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Casamarin Çeşmealtı'nda teslimler 1.5 ay sonra! 

Casamarin Çeşmealtı projesinde konut teslimleri 1.5 ay sonra gerçekleştirilecek. Peki Casamarin Çeşmealtı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Kayapa Özcan Life'ta 3 milyon 150 bin TL'ye 2+1! Teslimler 5 ay sonra!

Kayapa Özcan Life projesinde toplam 50 konut yer alıyor. Fiyatların 3 milyon 150 bin TL'den başladığı projenin teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

İnşaat maliyetlerindeki artış 5 ayın zirvesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat maliyet endeksi Haziran ayında aylık bazda yüzde 4,43, yıllık bazda yüzde 49,32 artış gösterdi. Yine verilen bilgilere göre, inşaat maliyetinde aylık bazda artış Ocak ayından bu yana en yüksek düzeye çıktı.

Buğday fiyatları 5 ayın rekorunda! TMO ve TÜRİB buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL? Çiftçiler dikkat! 

Rusya'nın Ukrayna’ya ait tahıl limanlarına saldırmasından sonra buğday fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki yurt içi piyasada son durum ne? İşte 25 Temmuz 2023 fiyat listesi...

otoyol 5 ay gelir Haberi

otoyol 5 ay gelir

Türkiye'de 2013 yılının ilk 5 ayında köprü ve otoyollardan büyük gelir elde edildi. İlk 5 ayda 151 milyon 769 bin 996 aracın geçtiği  köprü ve otoyollardan sağlanan toplam gelir 316 milyon 911 bin 476 TL olarak...