06 / 08 / 2024

otoyol projeleri 2014

otoyol projeleri 2014

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında kayaları patlatıp yol açmak için bugüne kadar yaklaşık bin ton civarında, yani 1 milyon kilodan fazla dinamit kullanıldı...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Kocaeli’nin yıldızı yatırımlarla parladı!

Alt yapı ve ulaşım yatırımları Kocaeli gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Osmangazi Köprüsü’nün faaliyete girmesi ve yapımı süren otoyol projeleri, emlak fiyatlarını yükseltti

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Otoyol ihaleleri için düğmeye basıldı!

İstanbul'dan Ankara'ya, Niğde'den Şanlıurfa'ya kadar olan otoyol projeleri bulunurken, Ankara-Niğde otoyolu ve Ankara'yı Kırıkkale Delice'ye bağlayacak otoyol projesinin ihalesine yılın ilk yarısında çıkılacak.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

otoyol projeleri 2014 Haberi

otoyol projeleri 2014

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında kayaları patlatıp yol açmak için bugüne kadar yaklaşık bin ton civarında, yani 1 milyon kilodan fazla dinamit kullanıldı. Dinamitle patlatma işlemiyle şimdiye kadar 2 milyon 965 bin metreküp hafriyat çıkarıldı. 81 bin 607 adet dinamit ateşleyicisi kapsül ve 108 bin 185 metrede infilaklı fitil kullanıldı. 



Ticari...