14 / 05 / 2024

Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları

Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları

35. Sokak ne zaman teslim? İzmir 35. Sokak ikinci etapta ev fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor...

Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları 200 bin liradan başlıyor!

İzmir Karşıyaka Otuzbeşinci Sokak projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, proje 200 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor

Yeni Evim kampanyasında 85'inci taksit detayı! Geri ödeme zamanı belli oldu! Ev alacaklar detaylara bakın!

Yeni Konut Finansman Programı ile ilgili kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Ev alacaklar detaylara bakın!

117 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaşanan teknolojik gelişmelerle birlite makineler tarafından 21'inci yüzyıla uygun olarak tasarlanan prefabrik evler, vaktin nakit olduğu bu dönemde sürede inşa edilebilir olması ile dikkat çekiyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Ev sahipleri de kiracılar da bu sorunun cevabını merak ediyor!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20'nci ve 18'inci maddesi gereği kıdem tazminatının ödenmesinden kat maliki, yani ev sahibi sorumlu oluyor.

Ev sahipleri de kiracılar da bu sorunun cevabını merak ediyor!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20'nci ve 18'inci maddeleri gereği kıdem tazminatının ödenmesinden kat maliki, yani ev sahibi sorumlu. Ancak kat maliki ödemez ise kiracı da müşterek ve müteselsilen sorumlu tutuluyor.

Zonguldak’ta ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısını vurdu!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kiracısıyla tartışan ev sahibi, kiracısını av tüfeğiyle evin 1’inci katından ateş ederek vurdu.

Tahran'da ev fiyatları yüzde 91 arttı!

İran'ın başkenti Tahran'da ev fiyatları geçen yıla oranla yüzde 91 artış kaydetti. En çok ev alınan yer şehrin kuzeybatısındaki 5'inci bölge olarak açıklandı. 

Xavier Hermes Taksim 360'dan ev aldı!

Ünlü markalar yatırımlarını, Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesine yapıyor. Teslimine sayılı günler kalan projeden Hermès’in beşinci kuşak yöneticisi Simon Xavier Guerrand-Hermès, ev aldı. 

Milli gelir artarsa ev sahipliği oranı da artar!

Türkiye’de bireylerin yüzde 60,4’ü oturduğu evde ev sahibi olduğu açıklandı. Türkiye bu oranla, araştırmanın yapıldığı 47 ülke arasında 41’inci sırada bulunuyor. 

Türkiye'nin yüzde 60'ı ev sahibi!

Türkiye’de bireylerin yüzde 60.4’ü yaşadığı evde ev sahibi. Türkiye bu oranla, araştırmanın yapıldığı 47 ülke arasında 41’inci sırada bulunuyor.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Sinop Belediyesi'ne devredilen tarihi ev kültür merkezine dönüşecek!

Geçen yıllarda emekli öğretmen Ayşe Semra Genç tarafından annesine ait Kuruçeşme Sokak’ta bulunan tarihi ahşap ev, annesinin adı ile yaşatılarak kültür merkezi yapımı koşulu ile Sinop Belediyesi’ne devredilmişti.

Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları Haberi

Otuzbeşinci Sokak ev fiyatları


İzmir 35. Sokak konut projesi Ulukent'te inşa ediliyor. Akşan Yapı imzasını taşıyan 35. Sokak projesi 2 kilometre uzunluğa sahip bir sokakta 555 daireden oluşuyor.


95 dönüm yeşil alanın bulunduğu 35. Sokak İzmir projesinde 1+1 bahçeli evler 204 bin TL, 2+1 bahçeli dubleks evler 318 bin TL, 3+1 balkonlu evler 354 bin TL, 4+1 avlulu evler 504 bin TL'den satışa sunuluyor.


Ulukent 35. Sokak projesinde 1+1 bahçeli evlerin alanları 81 metrekare, 2+1 bahçeli dubleks evlerin alanları 128 metrekare, 3+1 balkonlu evlerin alanları 178 metrekare, 4+1 avlulu evlerin alanları 272 metrekare olarak belirlendi.


35. Sokak ne zaman teslim?



35. Sokak ne zaman teslim?



35. Sokak ne zaman teslim sorusuna ikinci etap konutları için Haziran 2014 yılı olarak yanıt veriliyor. 35. Sokak Evleri'nin birinci etabında teslimler...