08 / 05 / 2024

ötv indirimi olacak mı

ötv indirimi olacak mı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobil, beyaz eşya ve telefon gibi ürünlerde ÖTV indirim planı olup olmayacağı ile ilgili açıklama yaptı.

ÖTV kalkıyor mu? Araba alacaklar dikkat!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in yaptığı açıklamaya göre, çoğu kişinin fazla ticari araç olan araçlarını değiştireceğini ve bu nedenle özel tüketim vergisinde bir defaya mahsus indirim yapılacağı bekleniyor.

BİM'de RKS katlanabilir elektrikli bisiklet 20 bin 999 TL, LG 55" UHD Smart Tv 18.999 TL! 5 Nisan BİM Aktüel ürünler

BİM'de bu hafta 5 Nisan ile 12 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirimli ürünlerin listesi belli oldu. BİM'de RKS katlanabilir elektrikli bisiklet 20 bin 999 TL, LG 55" UHD Smart Tv 18.999 TL'den satılıyor. 5 Nisan 2024 BİM Aktüel ürünler listesi.

Akaryakıtta sular durulmuyor: Motorine ÖTV zammının ardından bu gece indirim geliyor!

Dün gece akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı gelmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde ise motorinin litresine indirim yapılacak. İşte o rakam...  

Öğrencilere vergi indirimi! İşte 9500 liranın altındaki bilgisayarlar

Öğrencilere 9.500 TL'ye kadar olan bilgisayar modellerinde 5.500 TL vergi indirimi sağlanacak. ÖTV'siz bilgisayar modelleri hangileri? Peki, vergisiz laptop fiyatları kaç lira? İşte vergi muafiyeti ile alınabilecek bilgisayarlar.

Otomobilde ÖTV ve matrah dilimleri gelişmesi! Zam beklentisi

Ek bütçede otomobillerden alınan ÖTV geliri yüzde 70 artırılınca, ‘ÖTV zammı olacak mı?’ sorusu merak ediliyor. Sektörde ÖTV artışı sesleri yükselirken, bir yandan da matrah dilimlerinde güncelleme beklentisi yaşanıyor. İşte tüm detaylar...

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Peugeot Yeni 208'de bu kampanya kaçmaz! Şartları sağlayanlar ÖTV'den muaf olacak

Devlet, kimi vatandaşlara araç satarken ÖTV muafiyeti olanağı sağıyor. ÖTV muafiyeti olan araçlar listesine son olarak Peugeot Yeni 208 model de ilave edildi. Koşulları sunan vatandaşlara sıfır model Peugeot Yeni 208, 361 bin 600 TL'den satılıyor. İşte, güncel Peugeot Yeni 208 ücret listesi  

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

2023 af yasasında son durum ne? Yargı paketinde af yasası olacak mı?

Adalet Bakanlığı'nın yaptığı çalışmalar ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 7. Yargı Paketi ile infaz indirimi konusu gündemde. Yeni yasada infaz düzenlemesi ayrıntıları netleşirken, pek çok kişi af yasası hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor. Peki yargı paketinde af yasası olacak mı?

EYT'liler aman dikkat! Prim indirimi nasıl olacak? Prim indiriminden kimler faydalanacak?

EYT'liler aman dikkat! EYT'liler için prim indirimi nasıl olacak? Prim indiriminden kimler faydalanacak? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

TOGG engelli araç fiyatları 2023! Engelli raporu ile TOGG alınabilir mi? TOGG engelli indirimi olur mu?

TOGG engelli indirimi olacak mı olmayacak mı? sorusu şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte detaylar!

Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Yakın zamanda duyurulan bir kampanya ile ilgili olarak, milyonlarca vatandaşın dikkatini çeken önemli bir haber geldi. Bu kampanya sayesinde, faturanızın 300 TL'sini geri alabilmeniz mümkün olacak. Hemen başvurun, indirimi kapın! İşte ayrıntılar...

Elektrikli araçlarda ÖTV bayramı! Yeni ÖTV düzenlemesiyle çok sayıda elektrikli otomobilin fiyatı düşecek!

Elektrikli araçlar için ÖTV matrahları yeniden düzenlendi. Bu düzenleme sonrası bazı elektrikli araçların fiyatlarında düşüş olacak. Peki hangi araçlar bu düzenlemeden etkilenecek?

ötv indirimi olacak mı Haberi

ötv indirimi olacak mı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gündemle ilgili bazı önemli açıklamalar yaptı.  Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati yaptıkları açıklamaların bazen farklı anlamlar çıkarmak amacıyla cımbızlandığını kaydederek, bunları ciddiye almadığını söyledi.

ÖTV indirimi olacak mı?

Otomobil, beyaz eşya ve telefon gibi ürünlerde ÖTV indirim planı olup olmayacağı ile ilgili de bazı açıklamalar yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati şunları dile getirdi: "Hayır, araç satışlarında bir düşme yok, araç kuyrukları var. Talepleri karşılayamıyorlar, ÖTV'yi niye indirelim? Beyaz eşyada tarihi rekorlar kırılıyor ihracatta ve iç tüketimde, ÖTV'yi niye düşürelim? Akaryakıt fiyatlarında kaybedilen vergisel vergilerin yükünü 84 milyon çekiyor. Birinin kullandığı akaryakıtı niye başkası çeksin? Biz petrol ve doğal gaz üreticisi değiliz. 2023'te doğal gaz üreteceğiz ancak şu...