15 / 05 / 2024

Oya Eskin Güvendi atölye1artıbir

Oya Eskin Güvendi atölye1artıbir

Mimar Oya Eskin Güvendi kimdir? Mimar Oya Eskin Güvendi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oya Eskin Güvendi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Oya Eskin Güvendi..

Lagarde: Yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşacaklarına güvendiğini belirtti. Enerji tedariki konusunda da “Avrupa’nın gaz rezervleri yüzde 90 oranında doldu, kışı çok daha güvenle karşılayacağız" dedi.

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Rusya gazına bel bağlayan Avrupa, bir bir fabrikaları kapatıyor!

On yıllardır Avrupa endüstrisi, kıtanın fabrikalarını ayakta tutan düşük maliyetli petrol ve doğal gaz tedarik etmek için Rusya'nın enerjisine güvendi. Avrupa Birliği'nin doğal gazının yaklaşık %40'ını sağlıyan Rusya gazı kesme tehditi içinde. İşte detaylar..

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları...

Milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve pek çok yatırımcının güvendiği araçlardan olan gümüş, fiyatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Peki gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 21 Temmuz Gümüş kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları...

Nous Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nous Tasarım Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Sevindik ve Sıddık Güvendi ortaklığında kuruldu.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Güvendi Bonart İnşaat Mobilya Gıda Tekstil Sanayi  tarafından kuruldu.

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Komşularınız gürültü yapıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme altı. İşte Oya Armutçu'nun o yazısı...

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Sitelerde yöneticiler toplantısız görevden alınabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında pandemi döneminde sitelerde görev alan yöneticilerin nasıl görevden alınacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Oya Eskin Güvendi atölye1artıbir Haberi

Oya Eskin Güvendi atölye1artıbir

Oya Eskin Güvendi kimdir?

Oya Eskin Güvendi, 1985 yılında İzmit'de doğdu. 2003'te Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2007 yılında KTÜ Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık lisans eğitimini tamamladı. 


Katıldığı öğrenci yarışmalarından çeşitli ödüller kazandı. 2007-2010 yılları arasında Serhan Ceyhan Mimarlık bünyesinde proje sorumlusu olarak çalıştı. 


Daha sonra 2010-2012 yıllarında Emre Arolat Mimarlık bünyesinde proje sorumlusu olarak çalıştı. 2012-2014 yıllarında Kurucusu olduğu Kolektif Mimarlar bünyesinde katılmış olduğu mimari yarışmalarda çeşitli ödüller aldı. 


2014'ten itibaren Ayça Yontarım ile birlikte kurduğu Atölye1artıbir bünyesinde devam etmektedir.


Atölye1artıbir iletişim bilgileri:

Kurbağalıdere Cad. Altunel İş Hanı No:51/44

Kadıköy/İstanbul


T:0216 3450081

F:0216...