16 / 05 / 2024

OYAK Cimpor satış

OYAK Cimpor satış

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Oyakkent 3 Silüet'in satışının iptal edilmesi meclis gündeminde!

Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, OYAK tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet projesindeki konutların satışına dair yapılan duyuruya ve bu duyurunun iptal edilmesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Oyak 3 Silüet ne zaman satışa çıkacak?

OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesinin ne zaman satışa satışa çıkacağı merak ediliyor. Dev projenin satışı için Oyak'tan onay bekleniyor...

Oyak 3 Silüet Haziran sonuna kaldı!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesi Haziran ayı sonunda satışa çıkacak...

Oyakkent 3. etap Ocak ayında satışta!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK, Başakşehir projesi için çalışmalarını tamamlıyor. Şantiye tesislerinde hazırlıkların tamamlandığı projenin Ocak ayında satışa çıkması planlanıyor.

Oyakkent 3. etap ne zaman satışa çıkacak?

Konut yatırımlarına devam eden OYAK, Başakşehir projesi için düğmeye bastı. Şantiye tesislerinde hazırlıkların başladığı proje ruhsat alındıktan sonra satışa çıkacak.

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Cimpor satış Haberi

OYAK Cimpor satış

Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan OYAK, Avrupa’nın en büyük çimento şirketlerinden biri olan Cimpor’un Portekiz ve Cape Verde operasyonlarını satın aldı.

İlk fabrikası 1984 yılında kurulan Portekiz pazar lideri Cimpor, 3 entegre çimento fabrikasıyla 6.5 milyon ton çimento üretimiyle devam ediyor. Cimpor'un 2 öğütme tesisi, Cape Verde’de torbalama tesisi ve deniz terminali, 42 hazır beton tesisi, 15 agrega tesisi, 1 kireç, 1 kağıt torba üretim, 2 harç ve 1 travers fabrikası bulunuyor.

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, “Türkiye’nin her sektörde dünya çapında oyuncuya ihtiyacı var. Bu doğrultuda Türk çimento sektörünün son yıllardaki en büyük başarısına imza attık ve Avrupa’da sektörün en saygın markalarından olan Cimpor’u satın aldık. OYAK olarak ülkemize ve güçlü...