05 / 05 / 2024

ÖYK satış onay 2015

ÖYK satış onay 2015

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK). tta Gayrimenkul AŞ'ye ait S taşınmaza ilişkin ihale sonuçlarını onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.

İBB, Tuzla Hali’ndeki 244 iş yerinin kiralanma ve satışına onay verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Tuzla'da yapımı süren ve yaş sebze ve meyve halindeki 244 iş yerinin kiralanması veya satılmasına oy çokluğu ile onay verdiğini duyurdu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Benzinli ve dizel otomobiller için son dakika kararı! AB onayladı, 2035'te satışlar bitecek! 

Küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadele çerçevesinde, karbon emisyonlarını sıfıra indirme planı kapsamında, Avrupa Birliği (AB), 2035'e kadar kıtada içten yanmalı motorlu araçların satışına son verme planına onay verdiğini duyurdu...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Piyasalar sektörü derinden vurdu. Satışlar düştü kriz kapıda

Türkiye’de girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tüm piyasalar krizin etkisinden payına düşeni alırken, inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Çimento sektöründe üretim de satışlar da büyüyk düşüşe geçti. TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam üretimi yüzde 8.2 düşüşle 9 milyon tona geriledi.

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!

Maliye Hazinesi ve Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı bazı taşınmazlarla ve Elektrik Üretim AŞ'ye ait bir hissenin satışlarına karar verildi.

Topkapı 29'un satış ofisinin imar planı değiştirildi!

‘Topkapı 29’ ismiyle hayata geçirilen konut projesine ait satış ofisi kaçak çıktığı ileri sürüldü. İBB’nin yıkım kararı 4 defa yargıda kaldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da, imar planını değiştirdi ve binaya onay verdi.

ÖİB'den Ankara'daki 4 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme kapsamında yer alan Ankara'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili tebliğler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den 10 ildeki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları, Sümer Holding ve Hazine’ye ait bazı taşınmazların satışına onay verdi. 

ÖİB'den Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum'da yer alan taşınmazın satışına onay verdi. 

ÖYK satış onay 2015 Haberi

ÖYK satış onay 2015
ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), tta Gayrimenkul AŞ'ye ait taşınmaza ilişkin ihale sonuçlarını onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, ÖYK, tta Gayrimenkul AŞ'ye ait Niğde'deki 8 taşınmazın toplam 2 milyon 472 bin 500 lira bedelle satışına onay...