15 / 05 / 2024

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Teymur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan düşük emekli maaşlarına 7 maddelik çözüm! 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşı ile ilgili sorunların çözümünü 7 maddede açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Elektrik faturanızı yüzde 100 düşürecek taktik. Yapmanız gereken şey çok basit

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerini araştırıyorlar. Özellikle yaz aylarında elektrik faturalarınızı doğrudan düşürecek bir taktik var.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Yüksek elektrik faturanızın sebebi bu olabilir! Bu yöntem faturaları adeta ikiye katlıyor! 

Eğer siz de elektrik kullanımında bu hataları yapıyorsanız faturanız adeta ikiyhe katlanıyor olabilir. İşte elektrik faturanızı yükselten o durumlar…

Yüksek gelen elektrik faturalarınızı bu yöntemlerle düşürün! İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Yüksek gelen elektrik faturaları can sıkmaya devam ederken alınabilecek önlemler de merak ediliyor. Yüksek faturaları önlemek amacıyla uygulayabileceğiniz yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdurrahman Teymur tarafından kuruldu. 


Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Elektronik sanayiinin gerektirdigi bilcümle yatırım, tasarruf, ve faaliyetlerde bulunmak her türlü elektronik malzemelerin, elektronik ürünlerin, elektronik devre kapayıcılarının, elektronik devre açıcılarının, dirençlerin, elektronik paketlerin, elektronik kumanda cihazlarının, elektronik cihazların, elektronik cihaz yedek parça ve aksamlarının imal,alım satımı, ithal ve ihracı, toptan veya perakende pazarlanması, elektronik cihaz ve aletlerinin bakım ,onarım, tamir ve servis hizmetlerinin sunulması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Oruçreis Mah.Tekstilkent Cad. No.10 Ab/1081...