08 / 05 / 2024

Ozan Ekinci

Ozan Ekinci

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Ekinci ve Ozan Ekinci ortaklığında kuruldu.

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Ekinci imzasıyla kuruldu.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Antakya Ekinci'ye yeni yollar yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programına Ekinci Mahallesi Zeytin Caddesi'nde devam etti.

Ekinci İnşaat, enerji maliyetlerini yüzde 60 düşürecek!

Ekinci İnşaat, yeni projesi Global İş Merkezi'nde çevreye odaklanacak. Ekinci İnşaat, enerji maliyetlerini yüzde 60 oranında düşürmeyi hedefliyor.

Ozan Balaban Emaar'dan ayrıldı!

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Tuğba Ekinci, Gayrettepe'de masaj salonu açıyor!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'başka işlere yönelen ünlüler' kervanına katılıyor. Ekinci, Beşiktaş Gayrettepe'de kendi adını taşıyan bir masaj salonu açıyor.

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Nesim Ekinci: Mersin'de inşaat sektörü tıkandı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, "5 binlik planın artık Meclis'ten geçirilmesi için el birliğiyle şehrin önünü açın. Sektör tıkandı. Dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle birlikte altyapı çökebilir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, araba sayısının kentsel dönüşümle birlikte artacağını ve alt yapısının çökeceğini söyledi.

Mehmet Ekinci Eyyübiye'deki işçilere konut müjdesi verdi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

Sakarya'daki Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi Yenileme Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ünal Ozan Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı" dedi

Ozan Ekinci Haberi

Ozan Ekinci

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


De İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bu türden binaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. inşaatla ilgili her türlü dekorasyon, boya, badana, tamir, tadilat işleri yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye...