05 / 05 / 2024

Ozan Turhan Biyografi

Ozan Turhan Biyografi

Mesa Mesken A.Ş. Proje Müdürü, Mimar Ozan Turhan, Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır. Peki Ozan Turhan kimdir? İşte biyografisi...

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Cahit Turhan'dan 3'üncü havalimanı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul'da hizmete açılan yeni havalimanıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Cahit Turhan: Her şeye rağmen en güvenli ulaşım sistemi demiryolları!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'da yaşanan tren kazasına ilişkin, "Bu kaza üzerinden hükümetimize, şahsıma saldırılar, eleştiriler oldu. Bu konuda adli merciler incelemelerini yapıyor. Bu durumların yönetimini yapmak, işi, projeyi, altyapıyı yapmak kadar önemlidir" dedi.

Ozan Güven Karadağ'dan ev aldı!

Ozan Güven, Avrupa Birliği’ne girmesi beklenen Karadağ’dan ev satın aldı. Başarılı oyuncu, hem yatırım yapıp hem de Avrupa ülkelerine serbest dolaşım hakkı kazanacak.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'a 2019'da başlamayı planlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, son 16 yılda ulaşım ve haberleşmede gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Bakan Turhan, Türkiye'yi demir ağlarla örme hamlesi başlattıklarını söyledi.

Cahit Turhan: İptal edilen projemiz yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, ihale edilmesi düşünülen bazı projelerin ötelendiği bildirerek, şunları söyledi: "İptal edilen projemiz yok, ihale etmeyi düşündüğümüz bazı projeleri öteledik."

Cahit Turhan, yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yarın Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Bakan Turhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Twitter hesabı üzerinden Bakan Cahit Turhan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklama yayınlandı.

Cahit Turhan: Yeni büyük projelere başlayacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Önümüzdeki günlerde yeni büyük projelere başlayacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum" dedi...

Mehmet Cahit Turhan: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Yatırımlarda yavaşlama olduğu algısının zaman zaman gündeme getirildiğini ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini açıkladı...

Ozan Turhan Biyografi Haberi

Ozan Turhan Biyografi

Ozan Turhan kimdir?


Ozan Turhan, 1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Anadolu Lisesi Almanca bölümünü müteakiben, 1995 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1994 yılında stajyer olarak çalıştığı Nürnberg-Weismain’da Dechant Bau GmbH şirketinin ardından Mesa Mesken A.Ş.’de çalışmaya başladı. 


Mesa adına ulusal ve uluslararası projelerin yönetilmesinde teknik müdür, proje müdürü, yönetim temsilcisi olmak üzere çeşitli görevler yürütmüş ve yürütmektedir. 


Mesa Mesken Sanayi A.Ş.’nde 1995 yılında başlayan proje yönetimi kariyerinin yanı sıra ,Ulusal Mimari Proje Yarışmaları'nda 11 adet ödüllü mimari proje çalışması bulunmaktadır. 


Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde 2009-2012 yılları arasında, varlık ve şirket değerlemeleri konusunda yüksek lisans tez çalışmasını tamamlayarak MBA derecesini almıştır. 


Yürütmüş olduğu projeler arasında JCI sertifikalı Mesa Hastanesi,Letonya-Riga Panorama Plaza Projesi, Vakıf GYO İş merkezi, Libya Derne Üniversitesi Kampüsü, Libya...