01 / 07 / 2024

Özcan Efe

Özcan Efe

Extra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Güngör, Özcan Efe, Robert Rehak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Efe Yapısal Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapısal Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık 2017'de Yunus Emre Kaldı tarafından kuruldu.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Mk Efe Endüstri Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited kuruldu!

Mk Efe Endüstri Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Murat Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sevinç Parlak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Faruk Özcan'dan kentsel dönüşümün 5N1K'sı!

Sosyolog Faruk Özcan ''Kentsel dönüşümün 5N1K'sını'' açıkladı. İşte, Faruk Özcan'ın www.emlakkulisi.com okurları için hazırladığı yazı...

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersin Bakır ve Eyüp Bakır ortaklığında 900 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Bursalı Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki Efe Towers ofisine taşındı.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de açılışa katılanlar arasında.

Efe Bezci: Kooperatifle konut alma eski cazibesini koruyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kredi ile ev alma şartlarındaki zorluklar nedeniyle kooperatiflerin hala cazibesini koruduğunu söylüyor.

Özcan Efe Haberi

Özcan Efe

Extra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Güngör, Özcan Efe, Robert Rehak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Extra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...