02 / 05 / 2024

özdemir inşaat pendik

özdemir inşaat pendik

Özdemir İnşaat Prestij Park Pendik fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dublekslerin yer aldığı Prestij Park Evleri'nde teslimler Haziran 2014'te yapılıyor...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatındaki son durumu kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Pendik'te inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı!

İstanbul Pendik'te yaklaşık 34 bin TL değerinde inşaat malzemesi iddia edilen 2 şüpheli yakalandı...

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

özdemir inşaat pendik Haberi

özdemir inşaat pendik


Özdemir İnşaat imzasını taşıyan Prestij Park Evleri Pendik'te hayata geçiriliyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Prestij Park Evleri projesinin inşaat çalışmaları 2013 yılında başladı. 


8 katlı 3 blok halinde yükselen Prestij Park Evleri projesinde toplam 90 adet daire yer alıyor. Prestij Park Evleri'nde daire teslimlerinin Haziran 2014'te yapılması planlanıyor.


3+1, 4+1 dubleks ve 4+1 bahçe dublekslerinin yer aldığı Prestij Park Evleri fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Prestij Park Evleri'nde 3+1 daireler 375 bin TL'den, 4+1 dubleksler 584 bin TL'den, 4+1 bahçe dubleksler 640 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Özdemir Prestij Park Evleri projesinde yüzde 50 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan konut bakiyesi banka kredili ya da Özdemir İnşaat bünyesinde 18 ay vade farksız olarak ödenebiliyor.


Özdemir Prestij Park Evleri'nde yüzme havuzu,...