28 / 04 / 2024

Özdilekpark levent AVM açıldı mı

Özdilekpark levent AVM açıldı mı

Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 'de 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 145 adet mağaza bulunuyor. AVM, İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel: Ben AVM'ye, hele ki gezmeye asla gitmem!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında kapatılan ve 'yeni normalleşme' adımları kapsamında açılan AVM'lerle ilgili olarak bazı uyarılar yaptı.

MetroCity AVM'ye icra şoku!

İstanbul Levent'teki MetroCity AVM icra şokuyla sarsıldı. Haciz iddiaya göre, AVM'nin ortaklarından Seda Gengönü'nün Metrocity'yi teminat olarak gösterip faktoring şirketlerinden 5 milyon dolar borç alması üzerine geldi. 

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Gülben Ergen Levent’te mekan açtı!

Gülben Ergen, Levent’teki Kanyon AVM’nin arkasında bir mekân açtı. Mekanının adını ‘Dadı’nın Mutfağı’ koyan Ergen, ''Dadı, aslında paket servis üzerine kurulu. Ama yemekleri yerinde tadıp Gülben Ergen’le selfie çektirmek isterseniz, minicik bir salonu da var''dedi.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Bursa Özdilekpark AVM yıl sonunda açılacak!

Bursa'ya milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin birçok ilinde alışveriş merkezleri açan Özdilek, Bursa'ya 40 milyon dolarlık yatırımla 2016 yılı sonunda Özdilekpark'ı kazandıracak.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Özdilekpark levent AVM açıldı mı Haberi

Özdilekpark levent AVM açıldı mı


ÖzdilekPark; 140 adet mağaza, Özdilek Hipermarket, 3 bin 200 metrekare ortak teras alanı, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinetime sinemaları ve 1500 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanından oluşuyor.


Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor.Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi hakkında bilgi vermeden önce AVM hakkında bilgi verelim.


Levent Özdilek AVM 'de toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 145 adet mağazadan oluşan Özdilekpark Levent AVM'de 3 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen yer alıyor.


ÖzdilekPark Levent’te Büyükdere Caddesi üzerindeki Özdilek Center içerisinde yer alıyor.  Özdilek Center’da aynı çatı altında ÖzdilekPark AVM’in yanı sıra, yaklaşık 3.000 beyaz yakalı çalışanıyla River Plaza ve 5 yıldızlı, 389 odalı, birçok...