05 / 05 / 2024

Özel Başer Mesleki lise nerede

Özel Başer Mesleki lise nerede

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

Peugeot'dan aralık ayına özel kampanya! Yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı!

Peugeot Türkiye, aralık ayına özel başlattığı kampanyayı duyurdu. Bu kapsamda yeni SUV 2008, SUV 5008, SUV 3008, 308, 208, 408, yeni 508 ve hafif ticari araç modellerinde cazip fırsatlar sağlanacak.

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, otellerin Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gideceğini ilan etti.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Dikkat, son günler… Akbank’tan dev kampanya! Başvuru yapana 1.000 TL hediye!

Akbank’ın yeni müşterisi olacaklara özel başlattığı kampanya kapsamında kart başvurusu yapan herkese tam 1.000 TL hediye ediyor. Peki başvuru şartları neler?

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Sigortasız çocuklu kadınlar için İŞKUR'un başlattığı mesleki eğitim kursları güzel bir fırsat sunuyor. İşsiz olan her insanın başvurabildiği mesleki eğitim kursları, özellikle iş hayatına dönmek isteyen çocuklu kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

Dacia Sandero Stepway'de 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatını kaçırmayın! Hemen bakın! İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı Şubat ayına özel başladı. Peki Dacia Sandero Stepway Şubat fiyatları ne kadar? En uygun Sandero Stepway bu ay kaç lira? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

EYT'liye özel promosyon müjdesi! O banka başlattı, diğer bankaların çığ gibi gelmesi bekleniyor

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar uzun süreden bu yana devam ettirdikleri yarışı kazandı ve emeklilik haklarını aldı. Bankalar da bu vatandaşlara çevrildi. Bir banka EYT'lilere özel olarak promosyon kampanyası başlattı.

Özel Başer Mesleki lise nerede Haberi

Özel Başer Mesleki lise nerede

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.. Satışa konu olan taşınmazın bedeli 11 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Satışa ilişkin dosyada mevcut Bakırköy 5. İcra Hukuk Mahkemesi Hakimliğinin 2016/798 Esas sayılı dosyasından yaptırılan 21/10/2016 tarihli bilirkişi raporuna göre “ Satışa konu taşınmaz,

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı (18.sokak) No:24, Ebru Sokak (19. Sokak) No:8 adresinde olup kirazlı 373 parseli teşkil eden 716,85 m2 arsa üzerinde ikiz nizamda betonarme karkas tarzda inşa edilmiş bulunan Bodrum kat+zemin kat+ 3 Normal kat + Çekme katından ibaret “İSTANBUL BAĞCILAR ÖZEL BAŞER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’’ ve Arsasının tamamıdır. Binanın dış cephesi cephe kaplaması ile...