18 / 05 / 2024

Özel havalimanı olan malikane las vegas

Özel havalimanı olan malikane las vegas

1 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu olan malikânenin eylül ayında 70 milyon dolara (141.5 milyon TL) satışa çıkarıldığı fakat yeterli talep gelmediği için fiyatta 22 milyon dolar indirim yapıldığı belirtiliyor.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kriz eğitim sektörünü vurdu: En az 3 bin okul kapanacak

Okullardaki yüksek fiyatlardan sonra özel okullara olan talep düştü. Konuyu değerlendiren ÖZDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay bu sene en az 3 bin okulun kapanacağı öngörüsünde bulundu.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

Yargıtay'dan özel okul ücreti kararı! Milyonlarca veliyi ilgilendiriyor!

Zonguldak'ta bir öğrenci velisinin pandemi döneminde uzaktan eğitime geçen özel okula olan ücret taksitinin iptaline yönelik açtığı davada karar çıktı.

Aileler şokta! Özel üniversite ücretleri yüzde 90 zamlandı! Hangi özel üniversitenin ücreti kaç lira oldu?

Vakıf üniversiteleri yeni dönem için ücretlerine zam uyguladı. İlk özel üniversite olan Bilkent Üniversitesi'nde zam oranı yüzde 90'a yaklaştı. Peki hangi özel üniversitenin ücreti kaç lira oldu? Üniversite ücretlerine ne kadar zam geldi? İşte ayrıntılar...

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Özel mülkiyette olan orman vasfına sokulan bazı alanlar meclis gündeminde!

Özel mülkiyette olan ve kadastro işlemiyle orman vasfına sokulan bazı alanlar nedeniyle yaşanan hak kayıpları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

TESK'ten deprem bölgesinde konut kredisi borçlarına erteleme talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında ev ve iş yerlerini kaybeden vatandaşların kamu ve özel bankalara olan kredi borçlarının faizsiz ertelenmesi talebinde bulundu.

İstanbul Havalimanı için Meclis araştırması istendi!

dünyada en fazla rötarın yaşandığı ikinci havalimanı olan İstanbul Havalimanı için Meclis araştırması açılması istendi.

Özel havalimanı olan malikane las vegas Haberi

Özel havalimanı olan malikane las vegas


ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas şehrinde kendi özel havalimanı olan 48 milyon dolar (97 milyon TL) değerindeki malikâne görenleri şaşırtıyor. Las Vegas'ın en merkezi konumunda bulunan ve uluslararası havalimanına oldukça yakın olan malikânenin 1 ana ve 7 ek binası bulunuyor. 61 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu olan malikânenin eylül ayında 70 milyon dolara (141.5 milyon TL) satışa çıkarıldığı fakat yeterli talep gelmediği için fiyatta 22 milyon dolar indirim yapıldığı belirtiliyor. Casa de Shenandoah (Shenandoah Evi) adı verilen mülkün 37 at kapasiteli ahırı var. Malikânenin 7 araç kapasitesine sahip çift kapılı garajı, oyun odası, dinlenmek için yeşil odası, küçük bir hayvanat bahçesi ve tenis kortu da mevcut. En ilginç özelliği ise kendine ait havalimanında naylonları bile sökülmemiş bir F-28 özel...