28 / 08 / 2024

özel kreş kuruluş ve işleyiş esasları hakkında yönetmelik

özel kreş kuruluş ve işleyiş esasları hakkında yönetmelik

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik, 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte kreş açılacak binalara yönelik esaslara da yer veriliyor. İşte yönetmelik hükümleri..

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Moody's’ten 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ‘ciddi zorluk’ uyarısı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's dünya çapında toplamda 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ciddi zorluk uyarısı yaptı.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aman dikkat! Zincir marketlerden ‘özel ürün’ tuzağı! Rekabet Kurulu devreye girdi!

Üretici firmaların büyük marketlere özel yaptıkları ürünler Rekabet Kurulu'nun incelemesine takılırken; kurul, bu ürünlerin daha hafif, yani gram olarak düşük olmasına karşın, ucuz gibi sunularak tüketicinin yanıltılabileceğini belirtiyor. Bu doğrultuda, bu gibi özel ürünlere belirli bir ambalaj ve

Rekabet Kurulu'ndan zincir marketlere uyarı yağdı! Uyarılara uymayanların ikinci bir şube açması yasaklanacak!

Rekabet Kurulu tarafından zincir marketlere özel üretilen ambalajlara dikkat ve açılışlar için mesafe uyarısı geldi. Uyarılara uymayanlara yaptırımlar uygulanacak.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Jumbo 75’inci yıla özel ikinci üründe yüzde 75 indirim uyguluyor! İşte 10 Ekim 2022 Jumbo fiyat listesi

İstanbul Çemberlitaş’ta 1947’de küçük bir atölyede estetiği ve fonksiyonelliğiyle sofralara ve mutfaklara ilham yaratan ürünler tasarlayarak hayata değer katan ayrıntılar yaratma amacıyla kurulan Jombu 75’incu kuruluş yılına özel yüzde 75 indirim kampanyası düzenliyor.

Migros’ta 68. yaşına özel indirim fırsatları! Migros 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros’un kuruluşunun 68. Yılına özel indirimlerin yer aldığı kampanyada tüketiciler, yüzlerce özel promosyonlu ve indirimli ürünün yanı sıra her gün farklı ürün gruplarında yüzde 50'ye varan indirimlerden de faydalanabilecek.

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

özel kreş kuruluş ve işleyiş esasları hakkında yönetmelik Haberi

özel kreş kuruluş ve işleyiş esasları hakkında yönetmelik

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik!

Kreş kuruluş esasları hakkında yönetmelik, 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte kreş açılacak binalara yönelik esaslara da yer veriliyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:

ÖZEL KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ İLE ÖZEL ÇOCUK KULÜPLERİNİN

KURULUŞ VE İŞLEYİŞ ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmelik, gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişilerine ait özel kreş ve gündüz bakımevleri ile özel çocuk kulüplerinin kuruluş ve işleyişlerine ilişkin esasları, izin, açılış, çalışma ve personel şartlarını, ücret tarifelerini, denetimlerini ve faaliyetlerini durdurma işlem ve usullerini belirlemek ve temel çocuk hakları felsefesine uygun hizmet vermelerini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.


Kapsam

MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik, kamu kurum ve kuruluşları ile 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş...