19 / 05 / 2024

özel mavi kuşak huzurevi

özel mavi kuşak huzurevi

Samsun'da 2012 Nisan yılında temeli atılan 100 yataklı yaşlı bakım merkezinde sona gelindi. Bakım merkezi, felç geçiren hastalara, yaşlılık ile birlikte parkinson, alzheimer gibi bakıma ihtiyaç gerektiren yaşlılara da kapısını açıyor..

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde lansmana özel indirim fırsatları sunuluyor. Bursa'da hayata geçirilen projenin teslimlerinin 18 sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Ramazana özel indirim! Marketlere akın var

Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitleme yoluna gitti. Vatandaş Tarım Kredi'ye gitti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayıldı.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Vodafone’dan çok konuşulacak bir duyuru geldi! Sevgililer Günü’ne özel hediye verecekler!

Sevgililer Günü yaklaşırken firmalardan çeşitli kampanya haberleri de gelmeye devam ediyor. Vodafone, internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile abonelerine Sevgililer Günü’ne özel hediye uçak bileti kampanyası duyurusunda bulundu.

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

özel mavi kuşak huzurevi Haberi

özel mavi kuşak huzurevi

Samsun'da, Clinica Tıp Merkezi tarafından yapılan 100 yataklı "Mavi Kuşak Yaşlı Bakım Merkezi'nde sona gelindi. 


Samsun TSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Clinica Tıp Merkezi Kurucusu Dr. Hatice Gülay Atik tarafından projesi hazırlanan. 2012 Nisan ayında temeli atılan "Mavi Kuşak Yaşlı Bakım Merkezi" felç geçiren hastalara, yaşlılık ile birlikte parkinson, alzheimer gibi bakıma ihtiyaç gerektiren yaşlılara kapısını açacak. Kendisi de hekim olan ve ilgi alanı olan yaşlı hastalıklarla ilgili projeler üreten Uzm. Dr Hatice Gülay Atik, yaşlılara daha iyi hizmet sunabilecek, hizmeti tek bir kapalı binada verebilecek, içinde fizik tedavi bölümünün de bulunduğu 100 yataklı yaşlı bakım merkezi açma düşüncesinin ortaya çıktığını söyledi. Atik. "2012 Nisan ayında fizik tedavi merkezinin temeli atıldı. 100 yataklı hastane inşaatımıza başladık ve sonlara...