18 / 05 / 2024

Özelleştirme İdaresi ADÜAŞ satış

Özelleştirme İdaresi ADÜAŞ satış

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Mardin Mazıdağı'nda yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 4 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu! Bu illerdeki taşınmazlar için harekete geçildi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 7 ilde bulunan bazı taşınmazların özelleştirileceğini açıkladı. 

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Özelleştirme İdaresi, Hazineye ait 7 ildeki 19 taşınmazı özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait 7 şehirde yer alan toplam 19 taşınmazı özelleştirecek.

Özelleştirme İdaresinden yatırımcılara arazi fırsatı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait olan taşınmazların özelleştirilmesine dönük kapsamlı bir ihale süreci başlattı. İhalelerde, 27 kentte yer alan yaklaşık 1127 dönüm büyüklüğünde 107 taşınmazın satışı yapılacak.

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

Özelleştirme İdaresi, Kayseri Şeker'deki hissesini Varlık Fonu'na devretti!

Kayseri Şeker'deki Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının %1.07'lik hissesi Varlık fonuna devredildi. Bu devir ile birlikte Kayseri Şeker'in ortak sayısı 30'a düşmüş oldu. 

ÖİB 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini erteledi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini ertelendi. Erteleme ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

İzmir ve Siirt'te özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Siirt ve İzmir'de bulunan 2 gayrimenkul alanını özelleştirecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'da özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da bulunan toplam 17 taşınmazı özelleştirecek. 7 Eylül olarak belirlenen ihale tarihi, 19 Eylül gününe ertelendi.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

Özelleştirme İdaresi ADÜAŞ satış Haberi

Özelleştirme İdaresi ADÜAŞ satış


Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Mardin Mazıdağı'nda yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Geçici teminat bedelinin 500 bin lira olarak belirlendiği ihale  4 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için