05 / 05 / 2024

özelleştirme kararı resmi gazete

özelleştirme kararı resmi gazete

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Denizli, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Van, Düzce, Bolu, Kırıkkale, Kocaeli, Aydın, Sivas, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Çanakkale, Nevşehir ve Tokat illerinde 14 özelleştirme kararı yayınladı.

Özelleştirme İdaresi 5 ildeki 6 taşınmazı satıyor! İstanbul ve Ankara da aralarında: Resmi Gazete'de yayımlandı!

3 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı ve Özelleştirme kararları yer aldı. İşte 3 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete'de yer alan özelleştirme kararları! 

Aralarında İstanbul, Muğla ve Antalya’nın da olduğu 12 şehirdeki 73 taşınmaz için özelleştirme kararı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne kayıtlı olan 12 şehirdeki toplam 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

7 ildeki taşınmazlar özelleştirildi!

Kamuya ait 7 ildeki taşınmazın daha özelleştirme kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Özelleştirme kapsamında elde edilen gelir ise 1 milyar 757 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Kamuya ait değerli arazilerin özelleştirilmeleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş özelleştirme kararını daha imzaladı. 

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

özelleştirme kararı resmi gazete Haberi

özelleştirme kararı resmi gazete

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Denizli, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Van, Düzce, Bolu, Kırıkkale, Kocaeli, Aydın, Sivas, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Çanakkale, Nevşehir ve Tokat illerinde  14 özelleştirme kararı yayınladı.


Kararlar için