18 / 05 / 2024

Özenli Yapı adresi

Özenli Yapı adresi

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Engin Şube Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Oto Sanayi Sitesi Yeşilce Mahallesi'nde açıldı.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Bakanlıktan duyuru geldi! Kadınlara tam 2 bin TL ödeme yapılacak!

Kadınlara 2 bin TL ödeme haberi bakanlık tarafından duyuruldu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşlerini kaybetmiş kadınlar için yardım programı başlattı. Bu program kapsamında, hak sahibi kadınlar için her ay düzenli olarak hesaplanan bir yardım ödemesi yapılacak.

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

Kaçak yapılaşma sorunu bina kimlik sistemiyle çözülecek!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, yaptığı açıklamada binalara asılacak olan kimlikler sayesinde, binalar tamamlandıktan sonra da düzenli olarak yapı denetiminden geçirilebileceğini söyledi.

O bakandan düzenli nakdi yardım açıklaması! 28 Mayıs'a kadar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, düzenli nakdi yardım yaptıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon lira ödeme yapılacağını dile getirdi.

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi! Trafik sigortasına her ay otomatik zam yapılacak!

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi. Geçtiğimiz Şubat ayında yüzde 20 oranında zamlanan zorunlu trafik sigortasına her ay düzenli olarak yüzde 2.25 otomatik zam yapılacak ve böylelikle yıllık zam yüzde 51’i bulacak.

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında ekonomik tedbirler hataya geçirildi, bunlardan biri de nakdi ücret desteği. Nakdi ücret desteğinden binlerce kişi faydalanıyor. Her ay düzenli olarak hesaplara geçen nakdi ücret desteğinin mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor...

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Özenli Yapı adresi Haberi

Özenli Yapı adresi

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Engin Şube Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Oto Sanayi Sitesi Yeşilce Mahallesi'nde açıldı.


Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Oto Sanayi Sitesi Yeşilce Mahallesi, Aytekin Sokak...