24 / 07 / 2024

Özer Can Özen

Özer Can Özen

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Özer Can Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atakan Özen ile Furkan Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 600 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir'de kuruldu.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halis Can Üzen tarafından kuruldu.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Özer Can Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atakan Özen ile Furkan Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 600 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir'de kuruldu.

1989 yılında Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş!

1989 yılında tarihi Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş. Tarihi lisenin kalorifer, elektrik, su tesisatı çürümüş durumdaymış. Liseye çeki düzen verilebilmesi için 1.5 milyar liraya ihtiyaç varmış.

1989 yılında Mustafa Süzer'in Dolmabahçe'deki gökdelen inşaatı mühürlenmiş!

1989 yılında Süzer Dış Ticaret Şirketi'nin sahibi Mustafa Süzer'in Dolmabahçe sırtlarındaki gökdelen inşaatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in emriyle mühürlenmiş. Gerekçe olarak inşaatın, kamuya ait arazilere taştığı gösterilmiş.

Mithat Can Özer bestesi için Teknik Yapı'ya dava açtı!

SEZEN Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, "Yeni ve Yeni Kalanlar" bestesini YouTube'da izinsiz kullandıkları gerekçesiyle, Teknik Yapı Holding A.Ş ile Vega Reklam ve Bilgisayar Hizmetleri şirketine 15 bin liralık tazminat davası açtı...

Can Sözen: Güneş santrallerinde saha seçimi kritik önem taşıyor!

Zenit Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Can Sözen, güneş santrallerinde saha seçiminin kritik önem taşıdığını belirterek "Bu, enerji verimliliğinin yanı sıra kurulum ve işletme maliyetini de etkileyecektir" dedi.

İMİB Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden rahatsızlığı nedeni ile istifa eden Mehmet Özer’in yerine Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi...

Murat Canözer: Riskli yapı raporunun önemli avantajları var!

Eskişehir Anadolu Yapı Denetim firması Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canözer, Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını belirtti. Cangözer, riskli yapı raporunun da önem taşıdığını vurguladı...

Zin D Zen Evleri Çekmeköy'de 3+1'ler 255 bin TL!

Banka kredisine uygun olan Zin D Zen Evleri'nde yer alan konut fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. projede toplam 96 adet konut bulunuyor...

Can Ekşioğlu:Konutların yüzde 70'i doğrudan sahibinden satılıyor!

Dünyanın lider gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ERA, Can Ekşioğlu'nun girişimi ile Türkiye'de faaliyete geçti. Şirket, bayilikler üzerinden ERA yenilik ve hizmetlerini kademeli olarak sunmayı hedefliyor...

Özer Can Özen Haberi

Özer Can Özen

BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Özer Can Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Atakan Özen ile Furkan Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 600  bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir'de kuruldu. 


BTS Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...