16 / 05 / 2024

Özeryiğit Yapı adres

Özeryiğit Yapı adres

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Niğde Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar kararları kabul edildi!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.Keşan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen Aşağı Zaferiye Mahallesi'ne üst geçit yapılması talebi de oybirliği ile kabul edildi.

Özeryiğit Yapı adres Haberi

Özeryiğit Yapı adres

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...