04 / 05 / 2024

Özge Burçin Özdoğan

Özge Burçin Özdoğan

STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özge Burçin Özdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki uyardı!  Bir il için 'fay kırılmadı' dikkat edilmeli...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili dikkat çekici uyarılar yaptı. İstanbul depremi nedeniyle kentten ayrılmayı düşünenler için konuşan Moriwaki, Ege Bölgesi'ni ifade etti. Moriwaki, "İzmir depreminde asıl fay daha kırılmadı." dedi.

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Bugün zaten 2x, 3x, 4x, 5x ve en önemlisi 10x zoom yapabilen telefonlarımız var. Örneğin, yaklaşan Galaxy S23 Ultra'yı ele alalım. Ancak bu, telefon üreticilerini sakinleştirmedi.  

Ev alacaklar dikkat! Resmen açıklandı! Konut almak için şu an doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Remzi Özdemir, bugünkü köşesinde konut fiyatlarını ve konut almak için doğru zaman olup olmadığını kaleme aldı. Peki konut almak için şu an doğru zaman mı? İşte ayrıntılar...

Bu hamle Avrupa’yı sarsacak! Çin LNG satışlarını durdurdu!

Çin yaklaşan kış mevsimi öncesi kendi arzını sağlama almak için yabancı alıcılara LNG'de yeniden satışı durdurmayı planlıyor.

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

Özge Burçin Özdoğan Haberi

Özge Burçin Özdoğan

STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özge Burçin Özdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt sışında her türlü inşaat tesisat montaj ve elektrik taahhüt işleri her türlü mühendislik etüd proje ve müşavirlik hizmetlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yakacık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kartal Caddesi,...