04 / 05 / 2024

Özge Önal

Özge Önal

Foy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özge Önal, Yücel Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Pendik, Kurtköy Mahallesi, İncili Sokak'ta kuruldu.

Gize Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gize Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Özge Önal tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünal Pala kimdir?

Uzaltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala kimdir? OPET'in kurucusu Fikret Öztürk ile Ankara'da Ankara Sky Tower projesine başlayan Uzaltaş'ın patronu Ünal Pala kimdir? İşte Ünal Pala biyografisi, özgeçmişi...

Zorlu Holding'in acı günü! Önal Ulusoy vefat etti!

Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Sayın Aslı Alemdaroğlu'nun babası vefat etti. Önal Ulusoy'un vefatı üzerinde Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Gürsu Bahar Ünal Kurumsal İletişim'den ayrıldı!

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce de Manifesto PR ve Bersay İletişim'de çalıştı.

Adalar Kınalıada sağlık tesisi alanı imar planı askıda!

İstanbul'un Adalar'ından Kınalıada'da sağlık tesisi alanı imar planı askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatında yapılan düzenleme ile kıyıda yeni dolgu yapılamayacak, Kınalıada iskele meydanında heliport kurulabilecek. İşte o imar planı tadilatı..

Özlem Önal Londra'dan ev aldı!

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı...

Ünal Pala: KDV hamlesine, bankaların da katılmasını bekliyorlar!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü KDV indirimi ile canlanacak. Aynı müjdenin faiz indirimi konusunda geri planda kalan bankalardan da gelmesini bekliyoruz” dedi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Mahir Ünal: Kahramanmaraş hızlı tren ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: "50 yıllık ihmal edilmiş raylı sistemler konusunda Türkiye'yi çağ atlatmış ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutmuş olan AK Parti, asılsız iddiaların hedefi olamaz" dedi.

Ünal Yılmaz, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesi Belediye Başkanı Ünal Yılmaz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ı Makamında Ziyaret Etti.Yılmaz, Toplu Yapı Yönetiminin yıllardır Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından hakkıyla icra edildiğini açıkladı.

Ünal Pala: Sky Tower ile kârlı ofis dönemi başlıyor!

Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ankara Sky Tower'da aidat sorununu çözmeyi hedefliyoruz, işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirmeleri amacımız.

Foy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özge Önal, Yücel Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Pendik, Kurtköy Mahallesi, İncili Sokak'ta kuruldu.

Ünal Köken Kandıra Çarşı Mahallesi’ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi!

Ünal Köken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çarşı Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak restore edilen bölgeleri tekrar halkın hizmetine kazandırmayı istediklerini dile getirdi.

Özge Önal Haberi

Özge Önal

Foy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özge Önal, Yücel Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Foy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü yalıtım, izolasyon malzemeleri, yapı kimyasalları, ısı, su, ışık,elektrik yalıtım malzemelerinin alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü resmi ve özel inşaatın yalıtım, izolasyon, çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu, giydirmeli dış cephe kaplama vb. uygulamaları yapmak, yaptırmak. Her türlü malzeme ile kapı, pencere ve mutfak ve tüm ev mobilya eşyalarının montajı, alımı, satımını yapmak, her türlü boya,alçı,alçıpan işlerini,tadilat işlerini yapmak,yaptırmak. Her türlü boya malzemeleri, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, epoksi, poliüretan, vernik ve incelticilerinin...