30 / 04 / 2024

Özge Şener Bozkurt

Özge Şener Bozkurt

İzmir'in Buca ilçesi genelinde eski yapılarda ortalama birim değerleri 900-1200 TL/m2; yeni ve nitelikli konutlarda ise 1500-2000 TL/m2 lere kadar çıkabiliyor

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Meral Akşener'den özelleştirme tepkisi!

Dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap eden İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, umhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi...

Sani Şener 3. havalimanı ihalesinden neden çekildiğini açıkladı!

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani Şener, İstanbul'da yapımı devam eden 3'üncü havalimanına ilişkin de soruları yanıtladı...

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Öz Bozkurt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bozkurt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bozkurt tarafından kuruldu.

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Sani Şener: Türkiye'de herkes, her işi yapıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Maalesef Türkiye'de herkes, her işi yapıyor. Biz onlardan değiliz. Sadece havalimanı işi yapıyoruz. Sadece bunu yaptığımız için işimize çok odaklanabiliyoruz." dedi.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Denizli Bozkurt'taki kamulaştırma sorunu TBMM'de!

Denizli Bozkurt ilçesi Alikurt Mahallesi'nde elektrik hatlarının geçtiği araziler ve kamulaştırma uygulaması meclis gündemine taşındı..

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, TOKİ ve GEDAŞ işbirliği ile Bozkurt Mahallesinde inşa edilecek 708 konutun, istişare çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge vefat etti. İTÜ Mimarlık Fakültesi 1951 mezunu olan Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi Selim Suat Orsan tarafından 47 milyon 270 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özge Şener Bozkurt Haberi

Özge Şener Bozkurt

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şubesi Yönetmen Yardımcısı Özge Şener Bozkurt, İzmir Buca bölgesini www.emlakkulisi.com için değerlendirdi...