04 / 05 / 2024

Özgür Mimari Yapılar

Özgür Mimari Yapılar

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Özgür Demirtaş yatırımcıları uyardı! Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmaz!

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını euro ve dolardan yana kullanıyor. Yatırımcılar paralarını katladıklarını düşünürken ekonomist Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. 

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan olay yorum: Dolar hemen 25 TL olmalı

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ‘ihracatçıların rahatlaması’ için  doların 25 TL olması gerektiğini söyleyerek, “Temmuzda asgari ücrete zam gelirse doların 28 lira seviyelerine çıkması gerekir” diye konuştu. İşte Özgür Demirtaş'ın olay olan o açıklamaları...

Özgür Demirtaş Borsa'da parası olanları uyardı! Yatırımcılar bu habere dikkat

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel Seçimlerden sonra Profesör Özgür Demirtaş, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında Borsa İstanbul'da meydana gelen ve büyük kayıpla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

100.000 TL'si olan vatandaşlar hemen bu habere bakın! Özgür Demirtaş herkesi ikaz etti!

Söyledikleri ile gündemden düşmeyen uzman isim Özgür Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 100.000 TL'si bulunan vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu. Finans profesörü Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından herkesi uyardı.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Özgür Mimari Yapılar Haberi

Özgür Mimari Yapılar

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu. 


Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT, 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak, bunların tamamını veya bir kısmını almak satmak, belirli oranlarda parselasyon yaparak tek tek veya bütün olarak hisse satışı yapmak almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar, inşaat yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve  müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri dere islahı, istinat duvarı...