08 / 05 / 2024

Özkan Özgüven özgeçmiş

Özkan Özgüven özgeçmiş

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Patronlar ve hükümet anlaştı! EYT'liler çalışmaya devam edecek mi?

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Meclis'e bu ay gelmesi beklenen EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Akkol ayrıca EYT ile ilgili 3 çözüm önerisine dikkat çekti. Peki EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

Borsada para hacimli hisselere kaydı, yükseliş sürecek mi?

Borsa İstanbul, bankacılık hisselerindeki manipülatif hareketlerden sonra düşüş trendine girmiş ve güven kaybı yaşamıştı ancak faizle ilgili açıklamalar ve Halkbank ile ilgili olumlu gelişmelerden sonra para yeniden borsaya döndü. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi?

İş yeri olanlara büyük müjde! O vergilerin iadesini alabilirsiniz! İşte detaylar...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Berkay Özgüven, bugünkü köşesinde kira gelirlerinde vergi iadesini kaleme aldı. İŞte merak edilen tüm detaylar...

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Geçmiş kiralarda...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde geçmiş kira dönemi artış bedelini ve Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kira farkına dikkat' başlıklı yazısı... 

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Pixmars Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Pixmars Bilişim Teknolojileri  Limited  Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Kapıcı için vergi ödenir mi?

Site yönetimleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özgür Biyan kapıcı için vergi ödenir mi sorusunu yanıtladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Özkan Özgüven özgeçmiş Haberi

Özkan Özgüven özgeçmiş

Özkan Özgüven kimdir?

1967 yılında Ereğli’de dünyaya gelen Özgüven, İlköğrenimini Ereğli Öğretmen Abdurrahim İlkokulunda, orta öğrenimini ise Ereğli Orta Okulunda tamamladı.  


Lise eğitimine Çumra Ziraat Meslek Lisesinde devam eden Özgüven, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında ise yüksek lisans eğitimini tamamladı.

 

Görev Yerleri

Iğdır İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1985-1987

Erzurum Aşkale İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1987-1991

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü (Bu süreler içerisinde çeşitli aralıklarla, 3 yıl Kaymakam Vekilliği görevi) 1991-1998

Niğde Üniversitesi Ulukışla Meslek Yüksek Okulu Bahçe Bitkileri Bölümünde Öğretim Görevliliği ve Yüksekokul Md. Yardımcılığı ve Yüksekokul Müdür Vekilliği 1998-2000

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü İlçe Müdürü 2000-2002

Niğde Tarım İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı 2002-2003


Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü’ne İlçe Tarım Müdürü 2003-2013

1...