28 / 04 / 2024

Özkaynak Havacılık iletişim

Özkaynak Havacılık iletişim

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2014 tarihinde Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murat Ersoy ve Mustafa Özkan ortaklığında kuruldu.

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Point Jet Havacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Jet Havacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ekinci ve Tuncay Işık ortaklığında kuruldu. 

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Sancaktepe'deki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınacak!

Sancaktepe'deki 4.Kara Havacılık Alay Komutanlığının Trakya'da bir bölgeye taşınmasına yönelik proje çalışmasının olduğu açıklandı...

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Mehmet Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hong Joon  Jang tarafından kuruldu. 

Özkaynak Havacılık iletişim Haberi

Özkaynak Havacılık iletişim

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi hava taşımacılığı işlerini yapmak üzere kurulmuş olup, amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Türkiyede, Türkiye dışında, Türkiyeden dış ülkelere ve dış ülkelerden Türkiyeye tarifeli veya tarifesiz uçak seferleri ile yolcu, yük ve posta taşımacılığı yapmak, 2. Her türlü hava ulaşım aracını satın almak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek, çeşitli şekillerde iktisap etmek ve elden çıkarmak, 3. Hava taşımacılığı için gerekli her türlü makine, araç gereç, teçhizat, yedek parça ve tamir parçalarını üretmek, kiralamak, kiraya vermek,...