28 / 04 / 2024

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2014 tarihinde Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Koyuncu, Hülya Cebeci, İbrahim Özkol ve Ramazan Yeniçeri ortaklığında kuruldu. 

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyat Özpak ve Hüseyin Asil Akar ortaklığında kuruldu.

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hong Joon  Jang tarafından kuruldu. 

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

Ak Ensar Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Havacılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ensar Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Havacılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Aka tarafından kuruldu. 

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi hava taşımacılığı işlerini yapmak üzere kurulmuş olup, amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Türkiyede, Türkiye dışında, Türkiyeden dış ülkelere ve dış ülkelerden Türkiyeye tarifeli veya tarifesiz uçak seferleri ile yolcu, yük ve posta taşımacılığı yapmak, 2. Her türlü hava ulaşım aracını satın almak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek, çeşitli şekillerde iktisap etmek ve elden çıkarmak, 3. Hava taşımacılığı için gerekli her türlü makine, araç gereç, teçhizat, yedek parça ve tamir parçalarını üretmek, kiralamak, kiraya vermek,...