19 / 07 / 2024

özkoyuncu enerji kayseri

özkoyuncu enerji kayseri

Kayseri ve Adana’da yer alan beş adet maden ocağında demir cevheri üretimi gerçekleştiren Özkoyuncu Madencilik, yurtiçi ve yurtdışından gelen talep üzerine yer altında da çalışmaya başlayacak...

4 ilde enerji nakil hattı ve santral yapımı için acele kamulaştırma!

Kayseri, Bilecik ve Gümüşhane illerinde tesis edilecek santraller ile Sinop ilinde tesis edilecek enerji nakil hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kayseri’ye 3 sektörde ihtisas OSB’leri kurulacak!

Orta Anadolu’nun sanayi kenti Kayseri’de yenilenebilir enerji, savunma ve et ürünleri sektörlerinde 3 ihtisas OSB’si birden kurulacak. Yeni OSB’lerin 3 sektörde kümelenme hedeflerine de ivme kazandırması bekleniyor.

Kayseri Güneş Enerji Santrali toplantısı 11 Ağustos'ta!

Kayseri Hacılar İlçesi'nde bulunan Güneş Enerji Santrali Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kayseri'de GES açılışı yapıldı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Güneş Enerjisi Santrali 'nin ( GES ) açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı.

Kayseri OSB Güneş Enerjisi Santrali'ni Bakan Taner Yıldız açtı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Güneş Enerjisi Santrali’nin (GES) açılış törenine katıldı..

Kayseri OSB Güneş Enerjisi Santrali açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Güneş Enerjisi Santrali'nin açılış töreninde, yıllardan bu yana uğraştıkları konuların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Kayseri TOKİ Gençlik Merkezi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Genç KAYMEK TOKİ Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı...

TOKİ Kayseri'de 546 konutun kura törenini yaptı!

TOKİ tarafından Kayseri Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 546 konutun kura çekilişi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle yapıldı.

Mustafa Çelik: Kocasinan'da çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Mustafa Çelik, Kayçev Genel Kurulu'na katıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için büyük bir ekonomik değer gördükleri hayvancılık sektörünün atıklarını toplayıp enerji üreteceklerini söyledi.

İl İl Enerji Verimliliği Projesi'nin son toplantısı Kayseri'de yapıldı!

Kayseri'de farkındalığı arttırmak için düzenlediği "İl İl Enerji Verimliliği Projesi"nin son toplantısı ile AK Parti Kocasinan 5. Olağan Kongresi'ne katılan Yıldız, buradaki programının ardından Kahramanmaraş'a geldi.

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Kayseri Şeker Fabrikası enerjisini Yingli Solar panellerinden alacak!

Kayseri Şeker Fabrikası’nın elektriğini Yingli Solar Türkiye ve İnform işbirliği ile hayata geçiyor. 500 kW enerji kapasitesine sahip santralin açılışını 28 Eylül Pazar günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gerçekleştirecek.

Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri'de düzenlenecek!

Gelişen Kentler Zirvesi'nin Kayseri'deki toplantısına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun katılacak.

özkoyuncu enerji kayseri Haberi

özkoyuncu enerji kayseri


Kayseri ve Adana’da yer alan beş adet maden ocağında demir cevheri üretimi gerçekleştiren Özkoyuncu Madencilik, yurtiçi ve yurtdışından gelen talep üzerine yer altında da çalışmaya başlayacak. Özkoyuncu Enerji adında şirket kuran Özkoyuncu Madencilik, elektrik üretimine de hazırlanıyor.

Faaliyetlerini 1949 yılından bu yana sürdüren Özkoyuncu Madencilik’in 2012 yılında 1 milyon 550 bin ton civarında demir cevheri ürettiğini aktaran Özkoyuncu Madencilik Metalurji İnşaat Sanayi Finans Müdürü  Mürsel Yüksel, “Özkoyuncu Madencilik olarak Türkiye’deki entegre demir- çelik fabrikalarına satış yapıyoruz. 2012 yılındaki satışımız 1 milyon 550 bin ton civarındaydı. Yurtiçine yönelik tedarik yapan bir firmayız. Ama yurtdışından da yoğun talep var. Yurtiçinde de yoğun talep artışı olacak. Çünkü yurtiçi demir çelik firmaları kapasitelerini artırdı. Bu doğrultuda, yer üstünde çalışırken yer altında da çalışmaya başlayacağız”...