10 / 05 / 2024

Özlem Dağ kimdir

Özlem Dağ kimdir

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

İzlem Erdem Kimdir? İzlem Erdem ne iş yapıyor?

İzlem Erdem kimdir? İzlem Erdem’in mesleği nedir? İzlem Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Bağdatlı kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı daha önce hangi şirketlerde görev yaptı? İşte Özlem Bağdatlı'nın biyografisi;

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Özlem Tekin'in yeni hayatı! Muğla'da çiftlik kurdu!

Uzun süredir Muğla’da yaşayan şarkıcı Özlem Tekin'in köy hayatına iyice alıştığı öğrenildi.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mihre Mutlu kimdir?

2016'da Mars Cinema Group bünyesinde mimarlık yapan Mimar Mihre Mutlu, şuanda freelance çalışıyor. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mutlu başka hangi işlerde görev aldı?

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Kadir Kameroğlu kimdir?

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki, Kadir Kameroğlu kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Özlem Dağ kimdir Haberi

Özlem Dağ kimdir

Gçen yılı Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüs ile tamamlayan Bahçeşehir Koleji, fen ve teknoloji liselerini Türkiye genelinde yaygınlaştırma hedefine ulaştı. Fen ve teknoloji liselerinin sayısını hedeflediği gibi 14 kampüse çıkaran Bahçeşehir Koleji, eğitim yatırımlarına devam edecek. Ekonomist'ten Gözde Yeniova, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ile gelecek planlarını konuştu.

2018 yılını nasıl kapattınız? Nasıl bir performans izlediniz?
2018-2019 eğitim öğretim yılını, belirlediğimiz hedeflere ulaşarak tamamladık. Gerek akademik gerekse eğitim yatırımları bakımından koyduğumuz tüm hedeflere zamanında ulaştık. Yılı, Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüs ile tamamladık. Fen ve teknoloji Liselerimizi Türkiye genelinde yaygınlaştırma hedefimize başarıyla ulaştık. Bu yıl fen ve teknoloji liselerimizin sayısını hedeflediğimiz gibi 14 kampüse çıkardık. Akademik olarak da her yıl olduğu gibi uygulamakta olduğumuz eğitim modellerimizi daha da geliştirdik...