14 / 05 / 2024

özsütü kim aldı

özsütü kim aldı

Özsüt, Lübnan asıllı işadamı Mustafa Aşur’a satılıyor. Aşur’un sahibi oldu Infinity Invest Holding Anonim Şirketi, Özsüt’ün sahibi STG Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni satın almak için Rekabet Kurulu’na başvurdu...

Özsüt'ün yüzde 70'ini Infinity Investmen satın aldı!

Delta Petrol' ün sahibi Lübnanlı Mustafa Aşur' un ortak olduğu Infinity Investment Holding, İzmir' de 1938' de kurulan Özsüt' ün yüzde 70' ini satın aldı...

Özsüt, Infinity Invest Holding’e satıldı!

Infinity Invest ve STP Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Özsüt) satın alma için Rekabet Kurumu’na başvurdu. 1938 yılında İzmir’de temelleri atılan Özsüt’ün şu an Azerbaycan ve Türkiye’de toplam 185 bayisi var

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Akaryakıt fiyatları aldı başını gitti! 26 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları…

26 Ağustos Cumartesi akşamı saatlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde akaryakıt fiyatlarında güncellemeler yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncellenen motorin ve benzin fiyatlarıyla ilgili bilgiler…

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Altının efendisi İslam Memiş, ikinci tur öncesinde altın fiyatlarındaki değişimleri değerlendirerek, ''Alan aldı, alamayan yarın alır'' diyerek altında olacakları peş peşe açıkladı.

A101 Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101, Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!..İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Kim ne kadar maaş alacak? 

EYT yasası içeriğince emekli olanlar da 7 bin 500 TL'lik en az emekli aylığından yararlanacak. Çalıştığı yerden yüksek gelirle emekli olanlar daha yüksek aylık alırken,10 sene  prim ödeyenle 30 sene prim ödeyen aynı parayı alacak.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine dev zam

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklenirken araç sahipleri kötü haberi aldı. Brent petrolün 9 ayın dibini görmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında büyük indirim beklentisi oldu. Ancak indirim beklenirken benzin ve motorine büyük zam geleceği öne sürüldü.

Dolar düştü kim zarara uğradı? Dolar yükseldi kime yaradı?

Yatırımcı açısından bakıldığında dolar veya dolar bazlı tahvil yatırımı yapmayan herkes kayıplar yaşadı. Altın yüzde 8 değer kaybederken borsalarda yüzde 25'i bulan düşüşler yaşandı. Bütün bu iniş çıkışların herkese bir faturası da oldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Bankalar arası yarış kızıştı! Kim ne kadar promosyon alacak?

Aldıkları maaşları başka bankalara taşıyarak aldıkları promosyon miktarı artırmayı amaçlayan memur ve emekliler banka banka gezmeye başladı. Bankalar da enflasyondaki yükselme ile birlikte promosyon ücretlerini o oranda günden güne güncellemeye başladı.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

Sitelerde yönetim planı nasıl alınır?

Posta Gazetesi Tamer Heper'e gelen soruda 20 senelik sitede yönetici seçildiğini ve elinde sitenin yönetim planının olmadığını belirten okuyucu, tapuya başvurduğunu, tapudan şahsen bu  işlemin yapılmadığı yanıtını aldığını aktardı. Okuyucu, yönetim planı için beklemenin gereği olup olmadığını sordu.

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

özsütü kim aldı Haberi

özsütü kim aldı

Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olan Özsüt, Lübnan asıllı işadamı Mustafa Aşur’a satılıyor. Aşur’un sahibi oldu Infinity Invest Holding Anonim Şirketi, Özsüt’ün sahibi STG Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni satın almak için Rekabet Kurulu’na başvurdu. Rekabet Kurulu’nun onay vermesi halinde İzmir’in 76 yılık markası el değiştirecek. 

İzmirliler, 1938 yılında Kemeraltı’ndaki dükkanda Sefer Usta’nın yoğurt ve kaymağıyla ile tanıştı. 1980 yılına gelindiğinde Sefer Usta’nın oğlu İbrahim Urlulu liderliğinde Özsüt muhallebisi olarak büyüdü. İlk şubesi, kuruluşundan 53 yıl sonra İzmir Alsancak’ta açılan Özsüt, 1996 yılında altı farklı şubede müşterilerini ağırlamaya devam etti. 2002 yılında şube sayısını 50’ye çıkarmayı başaran marka, 2014 yılının Mayıs ayında Azerbeycan’ın Bakü şehrindeki şubesini açtı. Azerbeycan ve Türkiye’deki 44 şehirde bulunan 185 bayisi ile...