28 / 04 / 2024

Öztürkler Holding otel yatırımları

Öztürkler Holding otel yatırımları

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Öztürkler Holding otel yatırımları Haberi

Öztürkler Holding otel yatırımları

Akaryakıt dağıtım şirketi Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. ABD Başkanı Obama kalacak mı bilmiyoruz. Ama toplantılar için bizim otele gelecek” dedi.


OPET’in yüzde 50 ortağı olan Öztürkler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, turizm yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Bundan 3 yıl önce golf turizmine giren Fikret Öztürk başta Antalya olmak üzere turizm yatırımlarını büyütüyor. Bir ay önce Yenigün Holding’in kurucusu Mithat Yenigün’den Sun Zeynep Resort Oteli’ni 70 milyon Euro’ya alan Fikret Öztürk’ün, Antalya Belek’teki oteli Regnum Carya Golf&Spa Resort Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. Fikret Öztürk’le turizm yatırımlarını...