18 / 07 / 2024

özyazıcı grubu

özyazıcı grubu

Nishistanbul projesinde Torunlar Şirketler Grubu'na ile ortaklık yapan Özyazıcı Grubu, başka bir projesi için Nishadalar markasını tescil edince, Torunlar Şirketler Grubu marka iptal davası açtı...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat!

Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı Beykoz projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Akın Özyazıcı tarafından kuruldu. 

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Başyazıcı Grubu İstanbul'a 70 milyon TL'lik konut projesiyle geldi!

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Özyazıcı İnşaat'tan kamuoyuna açıklama!

Özyazıcı İnşaat, hakkında çıkan mağduriyet haberleri için kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklama ''Söz konusu sahte çek ve senetler ile firmamızın hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır'' ifadeleri yer aldı...

Hakan Özyazıcı: 2017'de yatırımlarımız devam edecek!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; “15 Temmuz’da gerçekleştirilen bu hain darbe girişiminin yalnızca siyasi istikrarımıza değil, aynı zamanda ekonomik büyüme ve kalkınma hedeflerimize de kastettiği görülüyor” dedi.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

özyazıcı grubu Haberi

özyazıcı grubu
Özyazıcı Grubu, Nishadalar markasını başka bir projesi için tescil etti. Bunun üzerine Nishistanbul projesinde ortağı olan Torunlar Şirketler Grubu, marka iptal davası açtı. 2011 yılında sonuçlanan davada Nishadalar markasının iptaline karar...