28 / 04 / 2024

özyurtlar enşehir imar durumu

özyurtlar enşehir imar durumu

Özyurtlar İnşaat, son aylarda imar sorunu ile gündemden hiç düşmeyen Esenyut'ta hayata geçirdiği N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatını aldığını açıkladı...

Kiralık konut stoku en fazla düşen şehir yüzde 60 ile Elazığ oldu!

Yaşanan deprem felaketi sonrası yaşanan göçlerin etkisi ile çoğunlukla satılık konut sokunda artış, kiralık konut stokunda da düşüş görülüyor.

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

Koronavirüsle yatay yapılaşma ön plana çıkacak!

Koronavirüsle konut tercihleri, konut dizaynları değişiyor. Konut sektöründe yaşanan bu değişim, gayrimenkul geliştiricileri değişen şehir kodlarıyla ilgili planlar hazırlamaya yöneltti. Sektör temsilcileri Kovid-19 sonrası gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

özyurtlar enşehir imar durumu Haberi

özyurtlar enşehir imar durumu

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatları çıktı. Firma yetkilileri, her 2 projenin de herhangi bir ruhsat ya da imar sorunun kalmadığını açıkladı.

Stüdyodan 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan N Şehir'de fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor, 159 bin TL'ye kadar yükseliyor. Temmuz 2014'te teslim edilmesi planan Esenyurt N Şehir'de, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 36 aya kadar vadelendiriliyor. N Şehir projesinde yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol sahaları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki bir diğer projesi olan N Merkez ise, Esenyurt Bahçeşehir yolu üzerinde en işlek cadde olan Doğan Araslı Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. 32 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşan...